Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

od tego to każdy grat z innej parafii (stołki i dookoła) , ciekawe czy jeszcze z dwóch pasowany.

i jakie dane ma w książce serwisowej bo od tego się zaczyna.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Michał od takiego handlarza dobrego auta nie kupisz. To pewne. Więcej napisałem Ci o e46 na PW, tak jak prosiłeś.

Te konkretne auto jestem pewien ze jest gorsze od mojej byłej e46 która poszła za 13 tys zł.

Nie mówiąc już o oszustwach z rocznikiem itp krętactwach...

Tyle tylko że ma pięknie zrobione, wyretuszowane zdjęcia i ładny (na foto) ciekawy kolorystycznie srodek.

Najlepiej ruszyć się od monitora i zacząć ogladac auta na żywo i samodzielnie i z pomocą forumowiczów konfrontowac to co piszą handlarze-bajkopisarze z rzeczywistością. Nie licz że pierwszą czy drugą e46 którą zobaczysz to bedzie strzał w dziesiatkę. Jeśli zalezy Ci na dobrym aucie, to czeka Cię szukanie.

Wiem że łatwo nie będzie ale nie zamierzam rezygnować bo od dawna marzy mi sie e46 :) Niestety zbyt wiele godnych uwagi e46 323 nie ma :/ A co byście powiedzieli żeby zaczekać do wiosny z zakupem?? Bo powiem szczerze że nie będę się na siłe spieszył z kupnem auta bo kupowanie samochodu w "pośpiechu" raczej to nie jest dobry pomysł ale jak trafie dobrą beemeczkę nawet i teraz to napewno nie przejdę obok niej obojętnie :)

Opublikowano
A co byście powiedzieli żeby zaczekać do wiosny z zakupem?? Bo powiem szczerze że nie będę się na siłe spieszył z kupnem auta bo kupowanie samochodu w "pośpiechu" raczej to nie jest dobry pomysł ale jak trafie dobrą beemeczkę nawet i teraz to napewno nie przejdę obok niej obojętnie :)

Nie ma sensu czekac do wiosny, bo co Ci to da?

Zaczynaj szukac teraz i powoli po kolei oglądaj kolejne sztuki. Bo jak bedziesz czekałdo wiozny, a moze teraz w grudniu styczniu pojawią się ciekawe egzemplarze godne zakupu?

Na siłę nie ma co sie spieszyć, kupowanie w pospiechu to nie jest dobry pomysł, ale trzeba ruszyć sie sprzed kompa i zacząć oglądac kolejne egzemplarze. Nic nie da Ci takiej wiedzy jak obejżenie kilku sztuk na własne oczy. Wtedy wiesz czego sie mozesz spodziewac za te pieniądze i masz porównanie.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Tan spoiler wygląda dobrze tylko w połączeniu z MPakiem I lub pakietem aero

http://www.turnermotorsport.com/image/body/body_e46_rear_wing_spoiler_factory_genuine_BMW_323i_328i_325i_325xi_330i_330xi_82639410900_82-63-9-410-900_1.jpg

Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak dla mnie w ogóle nie wygląda.

ciekawe czy temat jeszcze aktualny czy już tylko polemika do zamknięcia została :norty:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały