Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jestem nowy na forum więc witam wszystkich serdecznie:) I na dzień dobry a raczej dobry wieczór ;)mam do Was wielką prośbę :) Napiszcie co SZCZERZE sądzicie to tym aucie bo bardzo mnie to ogłoszenie zainteresowało :) z góry dziękuje za pomoc..:)

nr vin WBAAM31020JD58462

Edytowane przez Michał1992
Opublikowano

Daj ten vin do tematu kolego i zobacz rocznik...ten prawdziwy

Numer podwozia WBAAM31020JD58462

Kod typu AM31

Typ 323I (EUR)

Typoszereg E E46 (4)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M52/TU

Pojemność skokowa 2.50

Moc 125

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317)

Tapicerka STOFF FLOCK RAUTE/MARINEBLAU (E3DL)

Data prod. 1998-10-30

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S256A SPORT-/MF-LENKRAD/GESCHW.REGELUNG Kierownica sport./MFL/regul. prędk.

S279A LM RAEDER/STERNSPEICHE 45 Obr. BMW, st. le. nie zd. do j. po uszk.

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S464A SKISACK Worek na narty

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S660A RADIO BMW REVERSE Radio BMW Reverse (C42)

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S881A FRANZOESISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, francuski

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S305A FERNBEDIENUNG F.ZENTRALVERIEGELUNG Pilot do zamka centralnego

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
No to zadzwoń i zapytaj dlaczego oszukuje, bo już zapis w ofercie, iż rok modelowy 2000 to już standard handlarski
Opublikowano
szkoda gadać .... gdyby wszystko było oki to chyba było by warto podjechać a mam jakieś 150-170 km ... ajjj śliczna jest i w srodeczku sympatycznie wygląda :) Dobra było minęło ,trzeba szukać innej ..
Opublikowano
Ale powiem Ci sfinks311 że "poleciałem " na tekst w którym pisze że od pierwszego właściciela i to ze Szwajcarii a tak sie składa że byłem w Szwajcarii i wiem jak tam dbają o auta i jestem pewnie że warto takie kupić ...tylko szkoda że to nie jest właśnie ta beemeczka ..
Opublikowano
Na bank nie jest od pierwszego właściciela.....tekst handlarski typowy dla tego regionu jaki i kombinacja rocznikowa
Opublikowano

To tylko taka uwaga kolego bo na logikę jak myślisz ilu właścicieli aut kupuje je nowe i trzyma 15 lat ??

Poza tym handlarzyna ma same perełki i to od razu widać :wink: :wink:

Opublikowano
masz rację napewno niewielu kierowców tak robi... a co do tych perełek to może handlarzowi bardzo zależy żeby klient był zadowolony a pieniądze schodzą na dalszy plan ;) hahaha ( jaja sobie robie oczywiście) Poza tym nie ma chyba szans żeby w aucie z takim przebiegiem i wiekiem lakier był w idealnym stanie
Opublikowano
Ale powiem Ci sfinks311 że "poleciałem " na tekst w którym pisze że od pierwszego właściciela i to ze Szwajcarii a tak sie składa że byłem w Szwajcarii i wiem jak tam dbają o auta i jestem pewnie że warto takie kupić ...tylko szkoda że to nie jest właśnie ta beemeczka ..

Kolego, a wiesz ile kosztują zadbane auta w Szwajcarii? Owszem dbają, ale te używki które obracają między sobą odpowiednio kosztują. I nie są to te same egzemplarze, które są przywożone na handel do Polski.

Opublikowano

Przedni zderzak oryginał? Czy raczej dołożony nieoryginalny?

Moja e46 była w tym samym kolorze.... bardzo ładnie wygląda ale tylko jak jest idealnie czyste auto, kolor bardzo trudny do utrzymania w czystosci, pół dnia po wyjezdzie z myjni już trzeba jechac znowu... i każda ryska rzuca sie w oczy.

Ogólnie ze Szwajcarii też sprowadza się kiepskie auta. Najczęściej mają przebieg x2, albo po mocnych wypadkach. Takze sam kraj pochodzenia jeszcze niczego nie gwarantuje.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

to poczytaj jeszcze o szwajcarach z Radomia i okolic to Ci się odechce :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
"poleciałem " na tekst w którym pisze że od pierwszego właściciela i to ze Szwajcarii

to na biedne gadki lecisz.

tępe teksty i krzykliwe fonty dla półgłówków świadczące o niedorozwoju handlarza odrzucają mnie i olewam temat.

jak byłeś to wiesz ile dobra furka tam kosztuje.

a ja wiem co się stamtąd ciągnie :mrgreen:

nie wiem tylko dlaczego ich zagłębie jest między Radomiem, Warką a Garwolinem :norty:

http://s12.postimg.org/4lbrxibc9/allegro_pl.jpg

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Michał od takiego handlarza dobrego auta nie kupisz. To pewne. Więcej napisałem Ci o e46 na PW, tak jak prosiłeś.

Te konkretne auto jestem pewien ze jest gorsze od mojej byłej e46 która poszła za 13 tys zł.

Nie mówiąc już o oszustwach z rocznikiem itp krętactwach...

Tyle tylko że ma pięknie zrobione, wyretuszowane zdjęcia i ładny (na foto) ciekawy kolorystycznie srodek.

Najlepiej ruszyć się od monitora i zacząć ogladac auta na żywo i samodzielnie i z pomocą forumowiczów konfrontowac to co piszą handlarze-bajkopisarze z rzeczywistością. Nie licz że pierwszą czy drugą e46 którą zobaczysz to bedzie strzał w dziesiatkę. Jeśli zalezy Ci na dobrym aucie, to czeka Cię szukanie.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...