Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy i użytkowników pojazdów BMW. Nie znalazłem jako takiej przywitalni więc witam się tu.

Od niedawna jestem posiadaczem F20 116i 5dzrzwi z pakietem M. jest to nowe auto. mam kilka pytań do znawców marki i tego autka.

1) W opisie pakietu M jest zmienne oświetlenie wnętrza, ale jak to się zmienia, gdzie można to włączyć??

2) Błyszczące obramowania szyb Shadow Line Individual. Tego też nie widzę w swoim egzemplarzu. w opisach nie znalazłem nic co by wskazywało że jest tylko dla wersji 3 drzwiowej. U mnie u góry i na dole szyby jest gumowa uszczelka.

jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam.

Radek

Opublikowano

Na wszystkie Twoje pytania odpowie Ci osoba, która sprzedawała Ci auto w salonie.

1. Na iDrive to znajdziesz gdzieś w ustawianiach oświetlenia. Są 2 kolory podświetlenia, z M-pakietem to chyba białe i pomarańczowe (klasyczne).

2. Co tzn nie widzisz? A co masz widzieć, bo my też nie widzimy jak nie wkleiłeś foć. Z tego co myślę, to powinny to być czarne obramowania (te paski z tworzywa) wokół szyb, to nie jest nic super specjalnego co rzuca się w oczy.

• Moderatorzy
Opublikowano

Uszczelki są gumowe ale w połysku powinieneś mieć słupki B oraz te małe podziałki w tylnych drzwiach (w innych wersjach są matowe). Do tego jeszcze czarne elementy w lusterkach mają być w połysku.

Oświetlenie tak jak napisał przedmówca w ustawieniach światła z idrive. Przy czym zmienia się kolor tylko ambientów, zegary, przyciski pozostają pomarańczowe.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Stary temat ale w kwesti oswietlenia zmiennego wnetrza mialem okazje widziec jak w jedynce Urban Line koleszka mial ta funkcje i po prostu trzeba na pilocie dwa razy nacisnac ,,otwarte drzwi,, lub przytrzymac dluzej ten przycisk i nastepuje zmiana koloru oswietlenia wnetrza. U niego z bialego na niebieskie akurat;)