Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj postanowiłem wstawić zakupione radyjko, przygotowany na wszystko i zaopatrzony w co trzeba czyli soft kabelek przystąpiłem do walki.

Po paru godzinach radość - radio daje się sterować. No ale jak to działa to może coś jeszcze więc padło na światła dzienne. Po zaprogramowaniu okazało się że zabawa była za długa a prostownik za słaby - samochód przy próbie odpalenia powiedział stop - coś tam się pokazało zegar 0000 jakiś serwis ale wiadomo akku słaby to trzeba na kolejny dzień. Dziś rano schodze akku full więc pale a tu ZONK kręci i nic... wróciłem do starego radia też nic ale wolałem wyeliminować ten element. Walcze od rana - kodowanie akkku i inne i nic :(

HELP !!!

jak co to rozumiem że wiedza kosztuje

Rafał

Opublikowano

Właśnie znalazłem jakiś wątek na forum o resetowaniu EWS viewtopic.php?f=48&t=154129 a że wywala właśnie tu błąd to myślę że to to.

Tylko aku na razie osłabło od tego kodowania i się musi podładować :)

Przy okazji - moja inpa coś nie do końca dobrze działa - czy ktoś ma linka do jakiejś instalki sprawdzonej dla e60/e61 ?

Opublikowano

UFFFFF udało się a stresik już był.

Tylko powiedzcie mi czemu to się rozkodowało ?

Czy to efekt kodowania czy jakiegoś przypadkowego kliknięciem w inpie ?