Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Na początku chciał bym zaznaczyć, ze nie jestem pewien czy to dobry dział, ale odpowiedniejszego nie znalazłem.;)

Jeśli taki jest to prosił bym o przeniesienie.

No ale do sedna.

Planuje zmienić samochód i robie mały research.

Szukam e90 320i (150KM) lub 320d (163KM) w kwocie +/- 40.000 PLN i chciałem zapytać czy w takiej cenie można w ogóle szukać czegoś rozsądnego (tzn z w miare rozsądnym przebiegiem i wyposażeniem)

Znalazłem ciekawe oferty (według mnie) ale trochę nie chce mi się wierzyć zeby za cene jaka jest podana faktycznie można było kupić tak wyposażoną e90.

Podaje namiary na aukcjie i prosił bym o waszą opinie.

Z góry dzięki

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320d-dpf-m-sportpaket-m-paket-1hand-euro4-pdc-bergisch-gladbach/185998419.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&maxPrice=9500&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&colors=BLUE&categories=Limousine

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320i-m-sportpaket-essen/177430315.html?lang=de&pageNumber=14&__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&maxPrice=9000&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&categories=EstateCar

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A skąd wniosek że to jest jakaś okazyjna cena? Wyposażony kiepsko poza M pakietem, przebieg duży, wersja jeszcze przedliftowa, to ile to auto wg Ciebie ma kosztować? Normalna cena jak na niemieckie warunki.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320d-dpf-mit-m-paket-niedersohren/184081595.html

Tu masz takie samo auto ale z dużo mniejszym przebiegiem i pewnie do stargowania do tamtej ceny.

Opublikowano

wydawało mi sie ze sa w miare przyzwoicie wyposazone :shock:

po prostu patrzac na oferty polskie w których prawie zaden samochod nie ma przekroczone 200 tys przebiegu "wszystkie" sa FULL OPCJIA i kosztuja mniej niż 35 k, to jakos te z mobile wydają się bardziej prawdziwe :)

Skoro mówisz ze to realna cena to spoko.

Dzięki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Masz zdrowe podejście i to najważniejsze. Nie wierzysz w polskie cuda i tego się trzymaj. :cool2:

Na pewno w tych autach brakuje nawigacji, co przy odsprzedaży późniejszej może być kłopotem. Reszta wyposażenia jest ok, ale nie jest to jakiś wypas i to miałem na myśli.

Opublikowano

Zdaje sobie sprawe ze nie wypas ;) ale mam realne podejscie i wole szukac zadbanego samochodu ze słabszym wyposażeniem niz trupa na wypasie.

Poki co robie tylko rozeznanie tematu, ale musze przyznać ze ten kolor i M-kowe fotele w alkantarze to coś co mnie uzekło :D