Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeździłem BMW E36 przez 2 lata, bez zarzutów, wcześniej mój szwagier jeździł nią przez 3 lata.. jedyne zobowiązania to było kontrolowanie Oleju i dolewanie benzyny.. Marzenie !

Teraz planuje kupić BMW E46, po liftingu do 20 000,-, 2.0D 150km i mam pytanie, a mianowicie na co patrzeć przy zakupie i czy wgl mi go polecacie?

Temat u góry

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Temat powtarzający się raz w miesiącu i ogólnie ciężko powiedziec. Poszukaj dobrze a znajdziesz. Streszcze Ci do jakich wniosków zawsze można dojść po przeczytaniu kilku stron postów.

Kupisz zadbany model, będzie spoko. Kupisz badziew to drugie tyle za ile kupiłeś, wydasz na naprawy.

Opublikowano
Witam jeździłem BMW E36 .....jedyne zobowiązania to było kontrolowanie Oleju i dolewanie benzyny.. Marzenie !

Teraz planuje kupić BMW E46 2.0D 150km ...

to ci się już marzenia skończą :) ..do kontrolowania oleju i wlewania ropy ...dojdzie ci jeszcze zmartwień.

Diesel-e są wyeksploatowane ....wołają 2 razy częściej o dotacje finansowe.

Opublikowano

e36 w benzynie ... czy istnieje wspanialszy samochód? ;]

A diesel jak to diesel ;] ja od maja pokonałem 25tys. km .

Kwestia taka żeby nie trafić na egzemplarz gdzie trzeba wszystko robić - wtryski, dwumas, pompa

Bo jeśli kupisz i trochę pojeździsz to na drogie naprawy się odłoży ;]

Druga sprawa, że nie każdy jeździ na ropce z cpn-u ;] co przy wyborze diesla dla wielu jest kluczowe , tylko że wtedy albo się ma naprawdę dobre źródło albo się nie kupuje CR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.