Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Moja sytuacja w poszukiwaniu auta nie jest prosta.W chili obecnej przebywam w belgii..tu nie mam czasu na poszukiwania..zeby cos upolowac trzeba było by miec dwa tyg wolnego:)

Mianowicie znalazłem pozycję która baaardzo mi odpowiada..ale pojawia sie problem zweryfikowania tego auta.Zrobienie 3tys km w chwili obecnej aby "coś " zobaczyć to dramat koszt,wysiłek..

Sprawa dotyczy tej pozycji którą zarezerwowałem.:

Nr ogłoszenia z otomoto ( nie mogę wkleić poprawnego linku) C30978765 a tu nr vin WBAEX91040PH93329

Chciał bym zapytać czy ktoś jest mi w stanie pomóc ..może zna to auto,może mieszka nie daleko..ogledziny kogoś kto zna się na sprawie pomogły by w podjeciu decyzji czy warto turlać się do PL.

Oczywiście nie chodzi tu o zadną misję no profit :) Pokryje koszty i pomogę się upić hehe

Z góry dziękuję za zainteresowanie..i liczę na Waszą pomoc!!

Pozdrowionka

Opublikowano
Cena z akcyzą była dogadana na 25tys. Peszek..albo tak miało być..Nie dotrwała do jutra..a miałą byc zaliczkowana.

Nie ma czego żałować - widocznie tak miało być, na początku roku będę miał swoją 330d (praktycznie identyczna) na sprzedaż więc jak do tego czasu nie kupisz to się odezwij.

Opublikowano
Może to początek reeksportu samochodów sprowadzonych do Polski :D Nie "masz czasu" szukać w Belgii, a masz czas przyjezdzać po auta do Polski? Tak się tylko pytam, bo nie jest mnie w stanie już nic zdziwić :D
Opublikowano

Bo w Belgii takie auto kosztuje więcej niż w Polsce :wink: :wink:

Nie mogłem się powstrzymać :norty: :norty: :norty:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Prawie to znaczy jaką ?

Srebrną i w automacie, oprócz tego wyposażenie raczej identyczne no i może troszkę droższą :mrgreen:

:cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano

To tak genialne w swojej prostocie, że utraciłem rewolucyjną czujność :mrgreen:

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czytania ze zrozumieniem w szkole nie było?

miesiąc temu sprzedane auto i wyjeżdżasz z takim tekstem?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały