Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Co myślicie o tym BMW? http://otomoto.pl/bmw-320-C30833306.html Oglądałem je wczoraj, ale niestety było już ciemno. Domyślam się, że M-pakiet nie jest ori. Fotel wyglądał dobrze, kierownica średnio. Auto ma całe podświetlenie deski i zegarów zmienione na białe. Jechało się całkiem ok, ale blacharsko wyglądało tak sobie. Może coś się dopatrzycie na foto. Dzięki i pozdrawiam
Opublikowano

Pomijając, że fury po ciemku się nie ogląda, to akurat różnice odcienia w titansilber widać najlepiej po zmroku pod sztucznym światłem.

Co do mPakietu, to sprzedający nie wspomniał, ze takowy jest.

Jest tylko przedni zderzak od Mpakietu, przy 330d dołożenie jest konieczne do lepszych osiągów, w 320d nie, bo koszt duży żeby to kpl poskładać z przodu, także lepiej się dowiedzieć do było, ja zauważyłem inny odcień prawego błotnika. Częste. Ciężko uniknąć.

Na moje oko jeszcze zaślepka zderzaka przedniego ma inny odcień.

Poza tym szału nie ma a jest At ...

Opublikowano
Fakt, z tym M-pakietem troche przesadziłem:) Ale przód taki jest. Byłem po ciemku, bo w tygodniu nie mam raczej możliwości podjechania jak jeszcze jest jasno. Właściciel mówi, że lakierował maskę, bo coś na nią upadło i zderzak, bo zawadził dołem. Na tylnych błotnikach były zaprawki i jakieś plamy po prawej stronie tylnego zderzaka.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

przebieg potwierdzony?

jak chcesz wypadkowość i stan silnika sprawdzić to wal do mojego wuja jak w ona Wołominie stoi.

chyba że to jakiś handlarz bo m-cars na podkładkach.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Na pasie przednm brakuje naklejek informacyjnych o xenonach.

p.s. Za zbiorniczkiem spryskiwaczy widać zbiorniczki podciśnieniowego sterowania turbiny, ale przecież od końcówki 2003 jest już turbo sterowane elektrycznie...(i nie ma już tych elementów pod maską)

Opublikowano

Co do naklejek to wiem, że w różnych miejscach je przyklejali, ale fakt tu ich brak.

Co do pompki i turbo to znam przypadki, że co mądrzejsi montowali do wersji sterowanych elektronicznie, wersje zwykłe, bo taniej :mad2:

Mi się pojazd ogólnie nie podoba ... pewnie, przez M zderzak i jego przypuszczalną nie kompletność, skodowe czy hyunadiowe podświetlenie, at i brak gum w bagażniku, bo to grosze.

Opublikowano
przebieg potwierdzony?

jak chcesz wypadkowość i stan silnika sprawdzić to wal do mojego wuja jak w ona Wołominie stoi.

chyba że to jakiś handlarz bo m-cars na podkładkach.

Pete, przecież "Dziad" nie żyje :mrgreen: A tak na poważnie, ciekawe co mu spadło na maskę, mam nadzieję że nie meteoryt.