Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moim zdaniem już cena przemawia na nie, skoro ori zderzak można kupić za ok 1000pln, a czasami można trafić i taki za 800pln bo jest ich całkiem sporo na rynku. Lakierować musisz go tak, czy siak bo nawet te "igiełki", które na aukcjach opisane są jako idealne później okazują się w gorszym stanie niż być powinny, a w przypadku ori przynajmniej będzie dobrze spasowany(o ile oczywiście nie będzie gdzieś odkształcony) bo ze spasowaniem tych aftermarketowych zderzaków bywa bardzo różnie...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
problem w tym, że od jakiegoś czasu szukam używanego m paka którego nie trzeba było by naprawiać i nic nie spełnia tych kryteriów, dlatego zastanawiam się jak z jakością wykonania i jakością materiału w tych replikach...
Opublikowano
problem w tym, że od jakiegoś czasu szukam używanego m paka którego nie trzeba było by naprawiać i nic nie spełnia tych kryteriów, dlatego zastanawiam się jak z jakością wykonania i jakością materiału w tych replikach...

Mój znajomy założył takie repliki do E92 ale M3 style i przedni był spasowany ok, z tylnym zaś było sporo zabawy ale dało się zrobić.

Z doświadczenia mam za sobą już dokładanie M-Paku do E87 i E90 więc ja raczej sugeruję iść w kierunku oryginalnych używek.

Na allegro da się coś znaleźć.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za ok 5zkł masz w ASO zestaw m pak ori wraz z plastikami, osłonami, instrukcją montażu i wkrętami. Wszystko pasuje idealnie. Na alledrogo lub giełdach masz zdeformowane, klejone szroty za 2-3kzł, bez żadnych plastików,halogenów, kratek itd. Sam sobie odpowiedz co warto.