Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie proszę was o opinie co sądzicie o sprawdzeniu auta przez firmę moto.... latwo znaleźć w necie.

Ręce opadają. Szukam E46 po lifcie 2003 - 2005 i to co o obejżałem woła o pomstę do nieba. Z założenia szukam auta max do 100 km od miejsca zamieszkania.

A jest kilka pozycji w rożnych zakątkach kraju które by mnie interesowały ale jechać i się wq....... i stracić kasę to ja dziękuję.

Co o tym myślicie. Proszę o opinie i sugestie

Pozdrawiam

Opublikowano

To ma być dla ciebie tylko pomoc.Oni dość pobieżnie to robią a reklama czyni cuda :wink:

Mało tego: za nic tak naprawdę nie odpowiadają w razie co także wybór należy do Ciebie :wink:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Przeczytalem sprowadzeniu a nie sprawdzeniu :duh:

Takie cos to bym olal. Lepiej kupic samemu miernik lakieru i interfejs lub jechac do ASO.

Opublikowano

Jeżeli myślimy o tej samej firmie przeprowadzającej inspekcie to... warto. Ich raporty wyglądają naprawde dobrze a w internecie dużo pochlebnych opinii.

Koszt 250zł to niedużo. Jak dla mnie super sprawa.

Opublikowano
Dla jednego wystarcza a dla drugiego nie...dla mnie sprawdzanie jest dość pobieżne ale może ja jestem uciążliwy czy coś :wink: :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
A widział ktoś jak sprawdzają? Ja też potrafię napisać taki raport, a być może jeszcze lepszy :D dojeżdzają w każdy zakątek kraju? Jak oni to robią za takie pieniądze? Chyba wirtualnie.
  • 4 tygodnie później...