Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
marna prowokacja :P Nie dałbyś za nią nawet 60

:cool2: :mrgreen:

Opublikowano

patrz człowieku na wyposażenie przebieg i rocznik....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sorki, Ja spojrzałem jedynie na oberwany wydech ...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co ciekawe to auto na mobile.de stoi za 22500E. Przy kwocie zakupu na poziomie 20 tys Euro wyjdzie na gotowo 90 tys zł. bez prowizji żadnej to skąd te 83,5 tys??? Jakiś przekręciarz?

A poza tym za 90 tys to praktycznie można mieć F30 z USA.

Opublikowano

no patrzę, ale bardziej opieram się na tym, że niedawno wklejałeś trochę starszą za 55, więc nie wierzę, że w tak krótkim czasie zwiększyłeś budżet o 70%

Opublikowano

no patrzę, ale bardziej opieram się na tym, że niedawno wklejałeś trochę starszą za 55, więc nie wierzę, że w tak krótkim czasie zwiększyłeś budżet o 70%

owszem jezeli byłaby szansa kupić coś dobrego za mniej to dlaczego by nie? (ale widocznie się nie da bynajmniej nie w PL) mój budżet to 70tys zwiększyłem o 19tys w stosunku do piecu lat wstecz (e46 kupiłem z 51tys) ale mam jeszcze wspomniane e46 które będzie na sprzedaż aczkolwiek najpierw chce kupić e90 a potem sprzedać, ale w razie co mam umówione z szwagrem, że jak by się coś droższego trafiło to mi odpali parę tys a ja oddam kiedy sprzedam e46 ;)

Opublikowano

Ze zdjęć to widzę navi proff, skórę (tu bym się skłaniał, że to sztuczna skóra), PDC, klima automat i szyber. Także wielkiego "halo" z fotek to nie ma. Czekamy na VIN.

Co ciekawe to auto na mobile.de stoi za 22500E. Przy kwocie zakupu na poziomie 20 tys Euro wyjdzie na gotowo 90 tys zł. bez prowizji żadnej to skąd te 83,5 tys??? [...]

Sprzedający ma tzw. "dojścia".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.