Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam w e 36 mam do wymiany sprezyny tylne.Docelowo chcialbym zamontowac komplet m technik (nasluchalem sie o nich duzo )jak ktos wie gdzie i za ile mozna nabyc te cuda to prosze o pomoc w namierzeniu ich. :D Ewentualnie jak ktos kupil jakies dobre sprezyny za narmalna kaske niech bedzie mily i sie pochwali.E 36 2.5 td 92 r. :8)
Bad toys 4 Bad boys
Opublikowano
:8) Chcialem od razu wpisac jakiej firmy ale mi wyleciala nazwa w kazdym razie byla to jedna z polecanych na forum o ile nie przekrecilem nazwy to bylo jakos tak k+f napewno bylo cos z + pomiedzy dwoma literami.Na paragonie nie ma nazwy firmy, a opakowania zostaly u znajomego .Na tych sprezynach stoi nie za wysoko bo opona jest na wysokosci krawedzi blotnika,ale od razu czuc roznice w prowadzeniu.Pozdro i narx. :D
Bad toys 4 Bad boys
Opublikowano
Post byl napisany kilka dni temu i liczylem na to ze ktos sie odezwie ,no i wystarczylo zalozyc sprezyny nowe zeby okazalo sie ze ktos ma takie jakich szukam.Napisz mi kolego czy masz komplet tych sprezyn czy bardzo obnizaja i ile bys chcial za nie. :clap:
Bad toys 4 Bad boys
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie wymieniłem własnie sprężyny bo jedna miałem pęknietą.

Załozyłem F+K i jestem zadowolony.

Kupowałem przez internet płaciłem UWAGA 210 zł za dwie w sklepie powiedzieli 360 za dwie ładne marże mają.

Sprężyny na przód polecam. :clap:

Opublikowano
Czy wie ktoś jaka powinna być wysokość E36 coupe z zawieszeniem M tecnik. Chodzi mi o tył, tj. wysokość od rantu błotnika do dolnego rantu felgi 16". Tył mam trochę niżej niż przód i zastanawiam się, czy to norma. Zbiornik gazu i subwoofer+wzmacniacz robią swoje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
K+F sa trochę za miękkie - na pewno bardziej niż seryjne spręzyny bmw, ale podobno są dostępne wzmacniane sprężyn K+F niewiele droższe od tych "normalnych"
Opublikowano
Teraz to i ja wiem ,ze sa miekkie :worried: , ale nie ma tragedii.Ciekawe jak sprawa sie ma ze sprezynami KAGER jakas marka firmy FOTA ?Cenowo byly kozystniejsze. :wink:
Bad toys 4 Bad boys