Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

w pewnych okolicznościach przyrody można z przymrużeniem oka uznać że kiera m-pasztet to pełen m-pakiet :mrgreen:

handlarze tak robią często że ma jeden detal i już pełny pakiet się robi.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
w pewnych okolicznościach przyrody można z przymrużeniem oka uznać że kiera m-pasztet to pełen m-pakiet :mrgreen:

handlarze tak robią często że ma jeden detal i już pełny pakiet się robi.

No dobra ... ale ile trzeba udowadniać żeby ktoś w końcu zdał sobie sprawę z głupot jakie wypisuje, jeszcze forumowicz do tego co zaciekle twierdzi że to pełen mPak.

Opublikowano
umiesz czytać napisałem że wpisałem to nieświadomie poprawiłem ogłoszenie nie każdy musi się na wszystkim znac masz jeszcze jakiś problem??i napisałem że Ledy były dokładane i w kazdej chwili mozna je sobie ściagnać?? a klamców szukaj u siebie!! Napisałem M nieświadomie!!!!! rozumiesz to wielki forumowiczu????
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

forumowicz też z przymrużeniem oka więc może się nie zna/myśli że inni nie znają.

sprawa wyjaśniona, nie ma co dalej wieczoru sobie psuć.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Zrozumiałeś to że napisałem to nieświadomie i dałem Tobie vin żebys sobie rozkodował rozumiesz to wielki forumowiczu??
Opublikowano

Już się nie nakręcaj bo ci "niewiercone" ledy odpadną.

Ja swoje już napisałem, sprawa wyjaśniona.

Opublikowano
Starałem się być neutralny, ale nie wchodz więcej na forum. Chyba, że sądzisz że się nie skompromitowałeś. Co do samochodu, to sam sobie zrobiłeś reklamę. Powodzenia w sprzedaży.
Opublikowano

Ogłoszenie już całkowicie zniknęło.

Ale spokojnie, pewnie pojawi się na allegro albo gratce.