Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich bardzo serdecznie :) to mój pierwszy post na forum. Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym (nawet bardzo :))) posiadaczem E93 z adaptacyjnymi Xenonami i high bam assist. Mieszkam w Anglii i na wiosnę wybieram się do Polski samochodem i tu pojawia się pytanie co się podzieje jak wjadę na kontynent?! jak się światła będą zachowywać jak będę jechał prawa a nie lewa strona?! czy ktoś spotkał się już z takim zagadnieniem? Pozdrawiam.
Opublikowano

wybuchnie Ci sterownik od sterowania lamp bo nie bedzie wiedzial gdzie ma swiecic, w najlepszym wypadku zgasna swiatla i wlaczy sie klakson :duh:

Oczywiste, ze lampy beda swiecic na srodek, a nie na pobocze. Znajomy ma takie same lampy (UK) i nie wiem co niby mialo by sie zmnienic miedzy EU, a UK ?

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

Opublikowano
Ewentualnie może być też tak, że przy skręcie w lewo światła będą świecić w prawo, a przy skręcie w prawo będą święcić w lewo... Tu nie ma co żartować... Polakom w anglii sie myli i jeżdżą prawą stroną to tak samo angielskie światła w polsce mają prawo czuć się zagubione...
Opublikowano
wybuchnie Ci sterownik od sterowania lamp bo nie bedzie wiedzial gdzie ma swiecic, w najlepszym wypadku zgasna swiatla i wlaczy sie klakson :duh:

Oczywiste, ze lampy beda swiecic na srodek, a nie na pobocze. Znajomy ma takie same lampy (UK) i nie wiem co niby mialo by sie zmnienic miedzy EU, a UK ?

a co kolega taki wrażliwy i szydzi od razu??!! czyż nie wystarczyło napisać prosta odpowiedz?? pozdrawiam i spokojnego podejscia do zycia zycze :) Dzieki za pomoc

Opublikowano
W lampach jest ustawienie na anglika , europę i na prosta linie. Więc można przestawić.przynajmniej ja tak mam