Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich. mam pytanie wyskakuje mi błąd świecy na 1 cylindrze i chciałem się dowiedzieć który to cylinder pierwszy od przedniej szyby czy pierwszy od zderzaka,z góry dziękuje
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
zawsze liczy sie od rozrządu, w Twoim przypadku N47 będzie to zatem od kabiny

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Przerabiałem temat i w tym silniku liczy się od przodu. Jeśli chcesz sprawdzić to wyciągnij wtyczkę od wtryskiwacza i zobaczysz na którym pokaże Ci błąd.
Opublikowano
Przerabiałem temat i w tym silniku liczy się od przodu. Jeśli chcesz sprawdzić to wyciągnij wtyczkę od wtryskiwacza i zobaczysz na którym pokaże Ci błąd.

Potwierdzam, ostatnio u mojego kolegi wymieniałem świece i tak jak kolega wyżej napisał liczy się od przodu.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
może w BMW pozostali przy zasadzie "od przodu" kiedy były jeszcze silniki z rozrządem od strony chłodnicy. W innych markach z tego co wiem liczy się też od rozrządu

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv