Skocz do zawartości

BMW F30 320d Czerwony Traktorek z lampami LCI :)

chendo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

@Chendo, jeszcze jedna czerwona do garażu, ustawić w odpowiedniej kolejności i będzie :cool2: (po avatarze wnioskuję słuszne poglądy :8) :cool2: ).

Syn ma czerwone Piaggio :lol:

No i nie ukrywam, że słuszne poglądy miały wpływ na wybór kolorów :8)

@Pemek Wciąż się łamię czy wykupować pakiet serwisowy. Mam przedłużoną gwarancję, a wykupując pakiet mam z głowy przeglądy na najbliższe 3 lata. Z drugiej strony jak czytam opinie kolegów z forum to zaczynam wątpić. Finansowo pakiet jest bardziej opłacalny niż pojedyncze opłacanie przeglądów w ASO.

A nie bardzo znam w swojej okolicy warsztaty nadające się do pozostawienia tam auta.

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

Jak masz przedłużoną gwarancję, to faktycznie możesz brać opcję pakietu serwisowego na poważnie. Chyba ja nawet bym go wykupił...

U mnie gwarancja kończy się w marcu, a nie mam pakietu. Pytałem o przedłużenie gwarancji, ale muszę mieć do tego jakiś pakiet serwisowy wykupiony, chociażby ten podstawowy... Suma sumarum musiałbym zapłacić za obie rzeczy, co przy silnikach 8-miocylindrowych tanie nie jest. Dlatego ja jestem na nie. Ale w Twoim przypadku to chyba bym się skusił :wink:

• Zasłużeni forumowicze
chendo jak nie masz zaufanych majstrów u siebie to lepiej wykup ten pakiet :wink:

Ładny! Właściwie każdy M-pakietowy wzór felgi mi się podoba. Tylko co na to Blondina??? :norty:

Coś zaczęła marudzić o M-kach dla niej. Ale coby ją uciszyć to przegnałem ją do Wrocławia i z powrotem po śniegu i już jej głupoty nie w głowie :8)

A tak na poważnie mi też bardzo się podobają wszystkie M-kowe kółka. W przypadku F30 wzór 18-tek M-pakietowych podoba mi się bardziej niż 19-tki. No ale to kwestia gustu.

SPRZEDAM

Mam w swojej F30 tryb Comfort i Sport i HUD i navi i różne takie...

Ale nie mogę podnieść ramion wycieraczek bo się blokują o maskę :mad2:

O co kaman??? Czy ja czegoś nie umiem czy ten model tak ma?

SPRZEDAM

Hehe...kłania się instrukcja obsługi :D

U mnie po wyłączeniu zapłonu trzeba przytrzymać dźwignię wycieraczek do góry przez dłuższą chwilę. Wtedy zatrzymują się w położeniu pionowym. Wtedy można odchylać swoje ramiona do woli, żeby prężyc muskuły przed Rudą :wink:

Ale może w F30 to działa inaczej :?:

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Nie wytrzymałem i kółka zmieniłem :D

http://i57.tinypic.com/9pp5zl.jpg

Wiem, wiem, 18" d.py nie urywa. Ale i tak podczas pierwszej trasy wyszły niedogodności...

Runflat i 255 z tyłu pokazało brak komfortu w tym aucie :?

Za kierownicą jest ok ale z tyłu nieźle telepie na nierównościach. No i zawieszenie M też pewnie robi swoje.

I jeszcze kwestia ciśnienia. Z przodu 2,0 z tyłu 2,2. Wg naklejki na drzwiach. Nie jest to za mało? Jakie macie doświadczenia koledzy?

SPRZEDAM