Skocz do zawartości

Podniesienie mocy w 2.0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Juz po pierwszym przegladzie wiec moge ruszac po box :). Ciekawy jestem czy MM-P dla klubowiczow wymysliloby jakies promocje na boxika Firmowe H...... :) Moze cos specjalnego :) ( czytaja forum :)) )
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
... bierz bez gwarancji box dostaniesz min. 30% rabatu
Opublikowano
Rozumiem że chodzi o rezygnacja z gwarancji uszkodzenia silnika jaka daje producent boxa?
Opublikowano
Swietnie, nie wiem czy to najlepsza porada dnia. Jednak gwarancja na silnik, przy boxach, ktore jednak zyluja silnik, to podstawa. Wymiana czegokolwiek w silniku to jednak wydatek, czy tu czy w kraju.

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

osy - tak rezygnacja z gwarancji na silnik od producenta box-a.

... ciekawi mnie jak dojdzie do awarii silnika z boxem i czy ci tak latwo bedzie odzyskac pieniadze :8)

.... jesli bedziesz dbal o auto ( wymiana oleju, zimny silnik -- obroty, itp. ) nic nie powinno ci sie wydarzyc z autem.

.... kazdy z nas na forum wie iz box to male zlo dla silnika ale co mamy zrobic jak przez 4 lata nic w temacie sie nie porusza......

Opublikowano
F-ki są na rynku od 6 lat - modelu F01 tez nie da rady chipować wiec tylko BOX
Opublikowano
A nie wydaje Wam sie ze BMW daje milczaca akceptacje na boxy wiedzac ze nie da sie ich zachipowac. Moze nawet jak to markowy box sa w stanie nie robic zadnego klopotu z gwarancja bo w koncu chowajac sie za demontazem przed przegladem o to nam chodzi.
Opublikowano

No nie wiem czy takiej malutkiej, 2gie miejscie wsrod bmw, praktycznie ex aequo z X5 to prawie jsk samochod dla ludu :)

Ten silnik się da zachipować - przecież samo BMW to robi w 3er i 5er... tylko z niewiadomych przyczyn nie chce się ugiąć.

Poczytaj forum F10, tam jest tego najwiecej. Nowe bmki sa tak kodowane (bodajze kluczem 128bitowym czyli praktycznie jak aktualny ssl gdy placisz za dostep do anal sexu :cool: ) ze nie da sie. A przynajmniej nikomu sie do tej pory nie usalo

BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano
No nie wiem czy takiej malutkiej, 2gie miejscie wsrod bmw, praktycznie ex aequo z X5 to prawie jsk samochod dla ludu :)

Źle się wyraziłem - miałem na myśli garstkę posiadaczy F25 z motorem 30d

Opublikowano
Juz po pierwszym przegladzie wiec moge ruszac po box :). Ciekawy jestem czy MM-P dla klubowiczow wymysliloby jakies promocje na boxika Firmowe H...... :) Moze cos specjalnego :) ( czytaja forum :)) )

Dla Klubowiczów zawsze! :8)

Opublikowano

Dla Klubowiczów zawsze! :8)

Rozumiem że szczególy na PR? :)

To ja poproszę :)