Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A masz więcej zdjęć może???

Przód kombinowany, brakuje oczywiście uszczelek, osłon pompy hamulcowej itp.

Brak halogenów - wg VIN powinny być

Pewnie auto po dzwonie, długo stało stąd mały przebieg.

Chociaż ciekawe, że przy takim przebiegu już schodzi farba z blendy kierownicy - u mnie zaczęło się to dopiero po 130tys :duh:

Edytowane przez Bronx_l
Opublikowano

Przecież nikt nie sprzedaje zdrowego E87 z małym przebiegiem za 30tys ludzie, szukajcie lepiej E46 bo za te pieniądze kupicie zdrową i pewną.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
A masz więcej zdjęć może???

Przód kombinowany, brakuje oczywiście uszczelek, osłon pompy hamulcowej itp.

Pewnie auto po dzwonie, długo stało stąd mały przebieg.

Chociaż ciekawe, że przy takim przebiegu już schodzi farba z blendy kierownicy - u mnie zaczęło się to dopiero po 130tys :duh:

Więcej zdjęć nie mam.

Jesteś pewien, że w Fog lights chodzi zawsze o światła przednie? Może tylko o światło tylne?

Opublikowano
Przecież nikt nie sprzedaje zdrowego E87 z małym przebiegiem za 30tys ludzie, szukajcie lepiej E46 bo za te pieniądze kupicie zdrową i pewną.

Pzdr

Auto jest po stłuczce, według właściciela uszkodzony był tylko tył: wymieniona tylna lampa, cała klapa, prostowany i lakierowany błotnik.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zaślepkę zderzaka też psi zjedli.

po taniości robione.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jesteś pewien, że w Fog lights chodzi zawsze o światła przednie? Może tylko o światło tylne?

każdy użytkownik jest pewien.

tylne obowiązkowe więc nie ma w vin.

przednie w opcji to powinno być.

nie ma pomyłki.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano (edytowane)

Pzdr

Auto jest po stłuczce, według właściciela uszkodzony był tylko tył: wymieniona tylna lampa, cała klapa, prostowany i lakierowany błotnik.

Przód też raczej na 100% po dzwonie - przecież wyraźnie brakuje gadżetów pod maską. Jakby było lepsze zdjęcie to pewnie jeszcze coś by wyszło

Tak jak pisze Pete - zrobione po taniości na handel - byle sprzedać

Ale "bezwypadkowe" - strzał w tył, szpachla na błotniku tylnym + czarowany przód, ale przecież nikt nie zginął więc wypadku nie było

Historia z tyłem pewnie tylko po to by odciągnąć uwagę od przodu.

Edytowane przez Bronx_l
Opublikowano
Przód też raczej na 100% po dzwonie - przecież wyraźnie brakuje gadżetów pod maską.

Jakie "gadżety" masz na myśli?

A widzisz np za prawym kielichem osłonę - pokrywę sterownika silnika? Za lewym kielichem powinna być taka sama na serwie.

Prawy błotnik powinien mieć dwie uszczelki - jest jedna

Zaślepka w zderzaku - o której wspomniał kolega.

Te gadżety same nie odpadają

Opublikowano
I jakoś nie mogę się dopatrzeć schowka w desce, który wg VIN powinien tam być - a jego brak świadczy o wymianie deski. (ale czy na 100% go nie ma, nie mogę stwierdzić bo zdjęcie środka jest kiepskie)

Bronx_l, o którym schowku mówisz? Możesz podesłać namiar na fotkę obrazującą jak to powinno wyglądać? Mówisz może o wyposażeniu "Storage compartment package"?

Opublikowano

No właśnie edytowałem posta, bo zdjęcie jest kiepskie i nie jestem pewien czy jest schowek czy go nie ma. I nie chciałem mieszać.

Powinien być w środku konsoli, nad nawiewami.

Opublikowano
No właśnie edytowałem posta, bo zdjęcie jest kiepskie i nie jestem pewien czy jest schowek czy go nie ma. I nie chciałem mieszać.

Widziałem to autko, jest tam ten schowek centralny, pomiędzy nawiewami a szybą przednią.

Opublikowano

Widziałem to autko, jest tam ten schowek centralny, pomiędzy nawiewami a szybą przednią.

No to deska jest OK :cool2:

Opublikowano

Zagłębiając się w temat e87, natknąłem sie na trzy rodzaje zderzaków przednich: 1. taki "goły" (link wklejony w tym poście), 2. z małymi lampami przeciwmgłowymi okrągłymi, 3. z lampami przeciwmgłowymi podłużnymi poziomymi..

Czy po tym można rozpoznać e87 od e87n (tj. po lifcie)?

Opublikowano

Zagłębiając się w temat e87, natknąłem sie na trzy rodzaje zderzaków przednich: 1. taki "goły" (link wklejony w tym poście), 2. z małymi lampami przeciwmgłowymi okrągłymi, 3. z lampami przeciwmgłowymi podłużnymi poziomymi..

Czy po tym można rozpoznać e87 od e87n (tj. po lifcie)?

Okrągły halogen jest przed liftem do stycznia 2007roku, i przy M pakiecie. Wersji bez halogenów jest bardzo mało. Natomiast podłużne halogeny są po lifcie