Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy znów dobrze "ustawiłem" tego posta - jeśli nie, to wybaczcie. Myślę o kupnie tego autka - sprowadzone z Belgii - przebieg 200.000 , cena 29.000 zł Czy ktoś na forum może popatrzeć i wyrazić opinie - ewentualnie zerknąć w VIN , czy może jest jakieś info na temat auta ?

Będę wdzięczny za jakieś info i opinie ( chodzi o czarną ) - http://otomoto.pl/bmw-320-C30843865.html

• Moderatorzy
Opublikowano

Nie drwij tutaj. Po zarwanej nocy została wyłuskana najtańsza igiełka E91 w dieselku za 28 tys :lol:

Tu masz cen w Belgii:

http://fahrzeuge.autoscout24.de/?atype=C&body=5&make=13&mmvco=1&model=-38&mmvmk0=13&mmvmd0=-38&fuel=D&gear=M&pricefrom=1000&fregfrom=2007&uph=FL&cy=B&ustate=N%2CU&sort=price&eq=23

5 letnie E91 za 28 tys, nieźle. Swoje pięcioletnie E91 320d sprzedałem za 57 tys.

Opublikowano

Chłopie pomyśl:

Najtańsze nieuszkodzone e91 z 2008 roku kombi diesel na allegro to 33tys (i to jest mega okazyjna cena)

Nie wiem jak znalazłeś tą za 28... ale gratuluje :cool2:

Porównaj portale zagraniczne to ceny są o 25%wyższe

Wg eurotaxu auto które wrzuciłeś jest warte ok 50-55tys

Nic nie daje do myślenia?????

Opublikowano
W takim razie ja się pytam ? o co chodzi ? Byłem - oglądalem - jest i co ? że była bardziej "skasowana" i wstępnie zrobiona, czy jak ? Widzę auto i tyle kosztuje ? - Nic nie rozumiem :mad2:, A poza tym ta jest uszkodzona , no to nie wiem
Opublikowano
W takim razie ja się pytam ? o co chodzi ? Byłem - oglądalem - jest i co ? że była bardziej "skasowana" i wstępnie zrobiona, czy jak ? Widzę auto i tyle kosztuje ? - Nic nie rozumiem :mad2:

Skoro jest to utarguj jeszcze tysiąc i kupuj. Taka okazja się już może nie trafić

Opublikowano
Jednak zabieram się za sprowadzanie sztrucli. Pospawam, zwiążę drutem, posklejam super glue, nie będę się nawet certolił z przebiegiem z 500tyś cofnę na 50tyś (nie na 180 a na 50) I nie będzie mnie interesowało czy ktoś tym pojezdzi czy nie, czy się zabije tym autem czy nie. Jest zbyt na złom, więc trzeba ludziom pomóc w spełnieniu marzeń. Jak ktoś lubi być dymanym, to trzeba go wydymać, żadnych skrupułów. Ja już naprawdę nie wiem czy mamy do czynienia z dyletanctwem, naiwnością. głupotą czy rozumowaniem na poziomie kilkuletniego dziecka. :mad2: :mad2: :mad2:
Opublikowano
O jeny jak tak się rajcujesz to kup sobie go z tym zdechłym dieslem N47 zobaczymy jak długo pociągnie....cena tak bo już może rozrząd szoruje....
Opublikowano
O jeny jak tak się rajcujesz to kup sobie go z tym zdechłym dieslem N47 zobaczymy jak długo pociągnie....cena tak bo już może rozrząd szoruje....

Kolego a czy ty przypadkiem nie byłeś oglądać e90 w Górze Kalwarii z "tym zdechłym dieslem n47"???

Opublikowano
Rozumiem, że kombinowany szrot i nie warto zawracać głowy ?

niestety to najprawdopodobniej mina, być może również poflotówka, w dodatku 318D (nie 320D), pewnie z ukrytymi jeszcze głębiej wadami

skoro handlarzowi nie chce się bawić w wyciąganie tego uszkodzenia, to pewnie i Tobie się to nie opłaci

wałek na VAT też w sumie możliwy

z budżetem ok 30.000 to lepiej fajne, zadbane E46 z końca produkcji

Opublikowano
Oby nasze "proroctwa" się nie spełniły, ale czuję że się spełnią. Nasze rady nie były nikomu potrzebne, kolega kupił oczami i dopiero teraz będzie wszystko sprawdzał. Taka logika od d... strony, ale to już jego problem.
Opublikowano

Kolego a czy ty przypadkiem nie byłeś oglądać e90 w Górze Kalwarii z "tym zdechłym dieslem n47"???

Owszem byłem ale była to jednostka N43 czyli Benzyna, N47 omijam szerokim łukiem ;)

Oby nasze "proroctwa" się nie spełniły, ale czuję że się spełnią. Nasze rady nie były nikomu potrzebne, kolega kupił oczami i dopiero teraz będzie wszystko sprawdzał. Taka logika od d... strony, ale to już jego problem.

No to trzeba być k...a mongołem żeby kupować oczami i to jeszcze z N47 kiedy wszyscy trąbią ze to największy syf jaki kiedykolwiek bmw wypuściło!! awaryjny i drogi w naprawie i nigdy nie ma się gwarancji ze po wymianie rozrządu będzie z głowy!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.