Skocz do zawartości

zmiana wyświetlacza 7">10"

Raddexx

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no, nie jest tak pięknie :) zmiana monitora to tak jak w zwykłym pc, będzie większy monitor i tyle. Żeby navi była professional nie wystarczy soft, trzeba zmienić kilka modułów, chyba też cd na dvd i dopiero programować, nie będzie tanio.

• Zasłużeni forumowicze

zmiana kosztuje okolo 12-15tys. zl

wymagany jest soft, monitor , caly komputer( HDD + DVD ), kabelki

wgranie softu trwa okolo 4-5h

ja ostatnio wgrywalem najnowsza mape koszt 500-700zl i pytalem sie co i jak i powiem ze troche ta operacja kosztuje

namiary to sa na forum - ja polecam warszawe

• Członkowie klubu
kody kosztuja okolo 2000zl netto

najnowzsza mapa posiad juz aktualne autostrady np.A1 od samego Gdanska az do Lodzi

W ASO kod FSC do aktualizacji mapy RoadMap Europe Premium 2014 (upgrade index 07) to koszt 735,00 netto

Nie wiem skąd tak wysoka cena :?

Kody aktywujące funkcję nawigacji tzw. initial FSC faktycznie kosztują 2 tyś. ale nie są konieczne do aktualizacji aktywnej nawigacji.

• Członkowie klubu

Jeśli koniecznie chcesz wybrać jako źródło aktualizacji mapy ASO, to taniej będzie jeśli kupisz u nich po prostu FSC do aktualizacji map oraz nośniki DVD.

Z samą aktualizacją na pewno sobie poradzisz a i 1000 pln w kieszeni zostanie :cool2:

To drożej niż kupując z nowym samochodem :) Moim zdaniem nie ma sensu. Na początku jarałem się dużą navi, dvd w czasie jazdy itp, teraz u mnie rządzi Google Maps a wyświetlacza 10" używam do zmiany radia :)

Te duże ekrany będą miały sens jak wpuszczą tam Androida tak jak zrobiła to Toyota czy tam inny Hundai.

To jest jeszcze ciekawy pomysł, pc w f10:

http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=721774

• Moderatorzy

Np. http://www.aliexpress.com/item/Special-Car-DVD-GPS-FOR-BMW-5-F10-2011-2014-GA-8826/730189438.html

Jeden z przykładów a są różne z mniejszymi i większymi ekranami.

ps.fajny nick teraz wybrałeś ;)