Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie, kolega nabył F30 i nie jest zadowolony z brzmienia audio. Przypuszczam, że ma podstawowe. W ASO za wymianę głośników na lepsze + domontowane twitterów i bodajże wzmaka zawinszowali sobie grubo ponad 4k PLN. W związku z tym:

- czy ktoś z Was dokonywał montażu lepszego sprzętu grającego poza ASO? Jeżeli tak to gdzie, co i za ile?

- czy montaż innego audio poza ASO powoduje utratę gwrancji?

- czy ktoś może polecić jakiś zakład zajmujący się profesjonalnie takimi rzeczami?

Za wszelkie sugestie/odpowiedzi z góry dziękuję.

PS: admina proszę o nieusuwanie tego postu. Umieściłem go w dziale audio kilka dni temu, ale odzew zerowy.

Opublikowano

Jak jesteś z wawy to polecam sprawdzona firmę bemocar :cool2:

Www.bemocar.pl

Ja od wielu lat zmieniam audio w nowych samochodach (fabryczne nigdy nie będzie tak dobre) i nie miałem problemu z gwarancja .

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano

To ja się podłączę pod temat.

1. Tuż po zakupie, mogłem zaprogramować audio tak, że po naciśnięciu klawisza np. 1 miałem zegary sportowe. Po upgrade softu auta (była jakaś akcja serwisowa) już nie mogę używać tych skrótów? Nie chcą się zaprogramować jak poprzednio.

2. Czy spadły ceny odblokowywania DVD? Czy znalazł się jakiś lepszy sposób (jakaś płyta odblokowywująca)?

17201351_1531754336834932_3241894237246117208_n.jpg?oh=52637f578bbb6c04fb758f53a709581c&oe=5928CFCF
  • Członkowie klubu
Opublikowano
To ja się podłączę pod temat.

1. Tuż po zakupie, mogłem zaprogramować audio tak, że po naciśnięciu klawisza np. 1 miałem zegary sportowe. Po upgrade softu auta (była jakaś akcja serwisowa) już nie mogę używać tych skrótów? Nie chcą się zaprogramować jak poprzednio.

2. Czy spadły ceny odblokowywania DVD? Czy znalazł się jakiś lepszy sposób (jakaś płyta odblokowywująca)?

ad. 1 - miałem podobną sytuację w F11. Po aktualizacji oprogramowania podczas próby przypisania funkcji skrótu do dowolnego klawisza pojawiał się komunikat "Funkcja obecnie niedostępna". Po ponownym przekodowaniu CIC wszystko wróciło do normy. Zakładam, że u Ciebie może być podobnie.

ad. 2 - odezwij się do mnie na priv a zaproponuję Ci rozsądną cenę