Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@Turbojajko.

Masz male dzieci, czy byles az tak ciekaw rozwoju sytuacji, ze wstales o 4.20? :shock:

P.S. Jestem ciekaw wynikow dzisiejszego zakladu...

Moze zmienie swoj samochod na 3.0d za 35k zl :)

Hej ! :norty:

Dzieci juz nie wsaja o 4 rano :norty: Tylko ja cos spac nie moge :wink: - starosc :?: :shock:

PS. Stawiam flaka od kaszanki ,ze pali wiecej niz 7 po miescie, wg dystrybutora a komp klamie. Wiec moze byc draka i lanie po mordach :twisted: :roll: :mrgreen:

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

No właśnie ,może tutaj podliczymy głosy. Kto uważa ,że mi się to uda ? A kto nie? przypominam ,że ja będę dziś schodził poniżej 6 litrów na mieście... Ale oczywiście 7 to max jak pisałem :D i wszystko poniżej to już moja wygrana ot co :D

powiem tak, jak wiatr zawieje w dupę i korków nie będzie to przy maxymalnym zamulaczu dojde do 5 a nawet cut mniej litrow po mieście... z tym ,ze moja kolarzówką bym w tedy szybciej przejechał przez miasto...

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano

Btw,

Czy ustalono juz warunki zakladu ? Bedziecie jezdzic 200 km po miescie czy jak :!: :8)

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

Opublikowano

Tak jak Napisałem wcześniej te 6 litrów to nikogo z moich znajomych nie dziwi... Dziwi ich za to mój wydech na przelocie ... Dodatkowo wezme do bagaja resztki mojego dpf i kata na dowód ,że już go nie ma w układzie wydechowym ;)

Ja mam czas ... możemy pojeździć przez miasto w tą i spowrotem...

Opublikowano
Tylko zatankuj do pełna komisyjnie (do pierwszego odbicia pistoletu), zróbcie ze 20-30 km i znowu do pełna do pierwszego odbicia. Najlepiej na tej samej stacji i z tego samego dystrybutora żeby nie było gadania. Wynik z bc jest nieważny bo można manipulować tym wskazaniem. Liczy się wyłącznie wynik z dystrybutora.
Opublikowano

oczom nie wierze uszom nie slysze :mad2: jak dzieciaki w piaskownicy.troll podrzuca bajki bo nie spi po nocach a wy sie jaracie.

odpuscie oszczedzaczowi- niech sie chlopak dalej jara swoimi 5 litrami.Chyba kazdy kto ma 330 wie na co ten silnik stac- odrzucam z gory emerytow po 75 roku zycia.a moze chlopak w ERZE jest?

Opublikowano (edytowane)

Jestem zawiedziony, kolega dał walkowera.... Czekałem 40 min od 11,40 do 12,15..... o 11,55 ktoś mi głuchacza zrobił z zastrzeżonego ...

Test zrobiłem sam i nagrałem 30 min film jak jade z lubonia przez cały poznań i się wracam spowrotem. od lubonia do panoramy tak paliła 4,7... potem około 5,5 już w dużym ruchu ulicznym ,ale nie w korkach... w mega korkach zmieszczę się w 6,2 litra...

Ale mi przykro ... jeszcze te teksty ,ze tylko nie zagraj w ch.ja bo sobie dzień ustawiam pod ciebie hahaha

JEST TU JESZCZE JAKIS CWANIAK? ja mam czas 795 798 444 CZEKAM poznań

a tutaj fotki z mojego pobytu pod panoramą (już wstawiam)- w sumie stało tam jakies e91 320d automat ,ale nikt do niego, ani do mnie nie podszedł!!!

filmik wgram na youtube wieczorkiem, a jak ktoś chce od ręki to mogę wysłać mailem od zaraz TO SIE PRZEKONACIE SAMI

[email protected]

http://img12.imageshack.us/img12/7545/knue.jpg

http://img191.imageshack.us/img191/9359/xpyx.jpg

http://img844.imageshack.us/img844/7397/ydoc.jpg

Ta kombi to był m pakiet i w środku jasna skóra ... to jest tego kolegi co miał się ze mną spotkać? Co jest wiedziałeś ,że przegrasz i nie wyszedłeś na pojedynek w samo południe?

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano (edytowane)

Wynik z bc się nie liczy.

Szkoda, że nikt nie dojechał. Nie każdy jest taki czasowy jak ty.

test zrobiłem sam i nagrałem 30 min film jak jade z lubonia przez cały poznań i się wracam spowrotem. od lubonia do panoramy tak paliła 4,7... potem około 5,5 już w dużym ruchu ulicznym ,ale nie w korkach... w mega korkach zmieszczę się w 6,2 litra...

Ktoś ci rozkalibrował wskazanie spalania na BC. Mogło się to zdarzyć przy cofaniu licznika. Podaj lepiej wynik z dystrybutora.

Edytowane przez kacpercio
Opublikowano (edytowane)

jak co to mam czas od rana do 14 codziennie :D proszę dzwonic podjadę :D Wynik z bc się nie liczy ? ale coś on zawsze się zgadza z tym co wychodzi przy tankowaniu.... Spokojnie do pełna zalejemy i się sprawdzi NIE MA PROBLEMU kto chętny? Ale tak jak mówiłem ,za udowodnienie spalania poniżej 7 należy mi się wydruk z serwisu :8)

ta tej rozkalibrował się wskaźnik , to niby jakim cudem dojechałem do Kołobrzegu i spowrotem za 160zl ?

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano (edytowane)

jeszcze nic straconego , poznań duży ... Na pweno są tutaj na forum uzytkownicy z Poznania. Dalej wychodzić z nory i jedziemy sprawdzić spalania w mega korkach :wink:

Nikt nie dzwoni .... czekam chłopy :D

szczerze przyznam ,że Wasze obiekcje mnie tak troszkę pod straszyły, że dziś rano sam zwątpiłem , czy przypadkiem nie mam zchizofreni i mi się to spalanie ubzdurało (aż zapytałem się dziewczyny czy ona tez tam widzi zwykle 6 litrow... Ale zaraz się jednak przekonałem bo poleciałem sprawdzić hehehe

Fakty jakie Wam podaję są jak najbardziej do udowodnienia :D

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano

ta tej rozkalibrował się wskaźnik , to niby jakim cudem dojechałem do Kołobrzegu i spowrotem za 160zl ?

Trasa Luboń-Kołobrzeg-Luboń w sumie 520km, litr on jakieś 5,60 zł czyli wychodzi średnie spalanie ok 5,5l. Uzyskanie na trasie spalania w 330d na poziomie 5,5l jest jak najbardziej realne przy emeryckiej jeździe. Natomiast, że pali 7litrów w mieście w korkach już nie. Tutaj żaden eko-driving nie pomoże.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.