Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mówiłeś, że cały dzień masz czas, zatem dobrze, może być 16, jeśli chcesz to możemy się spotkać gdzieś na Górczynie, albo gdzieś przy Grunwaldzkiej. Co Ty na to?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No właśnie posłuchaj alduwiel dziewczyny one czasem maja rację i zachowują w krytycznych sytuacjach chociaż trochę rozsądku :nienie:
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano

No dobra, to gdzie o tej 16? wiesz co a kiedy masz dzień wolny ja wolałbym tak około 12... Ale jak co to zadz do mnie jutro około 15-16 i jak będę trzeźwy to podjade.

Wybaczcie, generalnie mam jak to się mówi urlop :D i wolną chatę ,wiec wiecie jak to jest... Impreza od rana do wieczora :D

Opublikowano
No dobra, to gdzie o tej 16? wiesz co a kiedy masz dzień wolny ja wolałbym tak około 12... Ale jak co to zadz do mnie jutro około 15-16 i jak będę trzeźwy to podjade.

Wybaczcie, generalnie mam jak to się mówi urlop :D i wolną chatę ,wiec wiecie jak to jest... Impreza od rana do wieczora :D

Haha, mam elastyczne godziny pracy, więc mogę jutro nawet o 12. To wstrzymaj się z tym piciem, dżentelmeni nie piją przed 12.

Najpierw nie pasuje Ci o 19, teraz o 16 już też nie? No to 12? Ja się dostosuję. Pokażesz mi, że spala Ci 7 i będzie z głowy, wtedy tu wrócę i wszystkim powiem, że "gó..." wiedzą!

Proponuje na Górczynie, masz blisko pewnie.

Opublikowano

Przyjmuję o 12 to spoko :D , ale pamiętaj będziesz mi winien wydobycie historii auta mój przyjacielu kochany.

ja nie powiedziałem ,ze Wy gów.o wiecie ... spokojnie, ja mówie jak mi pali,

Opublikowano
mój przyjacielu kochany

Młodzik miej się na baczności przy tym zakładzie i uważaj na tyły :mrgreen:

Opublikowano
Przyjmuję o 12 to spoko :D , ale pamiętaj będziesz mi winien wydobycie historii auta mój przyjacielu kochany.

Ok, to 12 Gorczyn? Moze na Goreckiej? Spoko, podjedziemy do Smorawinskiego I dostaniesz wydruki. Akurat przejedziemy przez cale miasto, zeby dotrzec na Obornicka I sprawdzi sie spalanie. O 12 dzwonie, ale nie mow pozniej przez tel., ze nie mozesz, poniewaz ustawiam sobie specjalnie dzien pod Ciebie.

Przejedziemy sie z mlodzikiem :)

Opublikowano (edytowane)

No dobra dobra, ale emocje. Spokojnie, będę. Spalanie to pikuś

Zobaczysz ten wydech to nie uwierzysz. W TO TO DOPIERO TRUDNO BEDZIE CI UWIERZYĆ ! Nie kopci

Górecka lepiej , dużo lepiej. Pod remondisem czy retchamnem się spotkamy

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano (edytowane)
mój przyjacielu kochany

Młodzik miej się na baczności przy tym zakładzie i uważaj na tyły :mrgreen:

Bedzie uwazal, ma backup ;)

Edytowane przez xelion
Opublikowano (edytowane)

A co ktoś tu niby ma manuala 330d po chipie i twierdzi inaczej niż ja?

Naprawde kupisz mi te wydruki? O jezu ale dobrze, nie wierzę.

Forum stwarza możliwości wystarczy tylko poprosić

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano
A co ktoś tu niby ma manuala 330d po chipie i twierdzi inaczej niż ja?

Naprawde kupisz mi te wydruki? O jezu ale dobrze, nie wierzę.

Forum stwarza możliwości wystarczy tylko poprosić

Wydruki dostaniesz za darmo. Kazdy kto jest wlascicielem auta dostaje je za darmo jak ladnie poprosi. Robilismy juz tak z niejednym naszym autem :)

Opublikowano

Diesel bez DPF i nie kopci :duh:

Diesel w miescie pali 5 litrow :duh: może na postoju i mówisz o spalaniu na godzine ?

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano

Czytam temat i jestem w szoku :mrgreen:

Mógł człowiek kupić 330d w manualu a tak trzeba płacić dwa razy więcej za paliwo...

Ostatnio jechałem do Warszawy ( ok 370km ) i według BC wyszło 8.2 bez żadnych szaleństw...no nie licząc krótkiego "wyścigu" z M3 e92 :D więc jestem strasznie ciekawy tego spalania w mieście :norty:

Opublikowano
A jeszcze mnie zastanawia, kolego jak potrafisz zejsc do spalania 5 w mieście, ile pali Ci w trasie? Stawiam beczke piwa jak spali Ci 3 litry
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
Diesel bez DPF i nie kopci :duh:

Diesel w miescie pali 5 litrow :duh: może na postoju i mówisz o spalaniu na godzine ?

To się chłopie przekonasz bo nagramy film, o idealny pomysl . nagra się film ze spalania i z tego wydechu ,aby był dowód dla potomnych.

Nie w trasie najmniej przy 80-100 tak 4,7do 5,3 litra przy troszkę szybszej jeździe. na trasie eco driving tak nie daje efektu jak w miescie.

Opublikowano
Temat bardzo ciekawy i fajnie, że są osoby, które chcą to zweryfikować. Nic nie powiem na temat spalania bo najpierw wolę zobaczyć, a potem skomentować. Co do tej zabawki to bardzo bym ją chciał, na serio. Ja do dziś się bawię lego technic. :D

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

Opublikowano

Cos w tym jest co pisze nasz nawiedzony kolega.

U znajomego w 330d komp tez pokazuje spalanie w miescie na poziomie 7 l. Niestety dystrybutor juz weryfikuje ta liczbe do 10 :mrgreen:

O dziwo u mnie - 318, spalanie z kompa identyczne jak z dystrybutora :wink:

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

Opublikowano

@Turbojajko.

Masz male dzieci, czy byles az tak ciekaw rozwoju sytuacji, ze wstales o 4.20? :shock:

P.S. Jestem ciekaw wynikow dzisiejszego zakladu...

Moze zmienie swoj samochod na 3.0d za 35k zl :)

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.