Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie jako ,że nie dostałem książki serwisowej mam prośbę do Was serdeczną.

Czy ktoś z Was umiałby wydobyć mi historię auta o takim vinie? WBAVU91080KT00481

Dziś byłem w serwisie i mi powiedzieli tylko ,że ostatni przegląd był w sierpniu 2010 roku przy 149tys :duh: to by się nie zgadzało z tym co wydobył inny forumowy kolega w innym temacie , gdzie omyłkowo rozpoczęliśmy temat mojego przebiegu...

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlaczego by się nie zgadzało?

On Ci podał ostatni odczyt z kluczyka, a nie przy jakim przebiegu był przegląd.

Jesli 150 miała w 2010 to teraz spokojnie mogła mieć te 245.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

No i co, zaskoczony jesteś? Gdyby to było E93 330i to bym uwierzył, że to samochód na weekend, ale 330d w kombi? Nie twierdzę, że to nie możliwe, ale prawdopodobieństwo jest bardzo małe. Jeździ, nie psuje się to się ciesz i nie szukaj problemów na siłę.

Na otomoto w wyszukiwarce, można zawęzić przebieg maksymalnie do 200 tyś. Jakby mnie interesował samochód z przebiegiem od 200 do 300 tyś, to nie mogę tak wyszukać, muszę to pole zostawić puste. A takich samochodów które są tam wywieszone jest 80%. Że jeszcze ktoś daje się nabierać :duh:

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Nie czuje się nabrany, wręcz odwrotnie ... jestem naprawdę zadowolony. Auto nic nie kopci , zapier..a w ch.j i do tego mało pali tak z 7 litrów po miescie w mega korkach.

I do tego jeszcze 3 litry za takie śrubki?

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano
Niektórzy to mają mega szczęście. Kupili bezwypadkowe 330d za 35tys z niskim przebiegiem, które po wycięciu dpf nie kopci i na dodatek w mega korkach pali 7 litrów.
Opublikowano (edytowane)

7 to już maxymalnie... Jak powoli jadę po miescie spokojnie mieszczę się w przedziale 6 litrów. takie coś niestety umozliwia tylko manual.

Opona podpompowana na 2,8 bara i toczymy się na luzie to zchodze do 5 może 5,5litrow po miescie, ale to już jest najmniej ile może spalić.

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano

Konkurs UWAGA kto się ze mną założy ze mną? jest tu ktoś z Poznania? Mogę się z miejsca zakładać, że udowodnię te podane przeze mnie wartości spalania .

Pozdro

7 litrów tak normalnie mi pali ,bez eko drivingu jak to ludzie mawiają

oczywiście na katach maxymalnych podejdziemy pod 10,5 może nawet 11 litra, ale to już prędzej się taka jazda skończy na drzewie...

Opublikowano

No ja jestem z Poznania i niczego mi nie udowodnisz, jeździłem 330d na manulau przez rok po tym mieście i nigdy nie wyszło spalanie niższe niż 8 litrów, owszem, średnie wychodziło jakieś 7.2, ale to było 50% miasto 50% trasa.

100% w mieście auto połyka 9 litrów i nie ma bata. Widać, że trochę bujasz w obłokach więc polecam zimną kąpiel :)

Opublikowano
i do tego mało pali tak z 7 litrów po miescie w mega korkach.

K8V8M sie "w grobie przewraca".

Lepiej zeby tu nie zagladal :D

Mi we Wroclawiu pali 8l, czasami 8.5l a korki raczej srednie...

Tylko, ze ja mam 318d...

Ehhh, moglem kupic 3.0d :duh:

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano
Konkurs UWAGA kto się ze mną założy ze mną? jest tu ktoś z Poznania? Mogę się z miejsca zakładać, że udowodnię te podane przeze mnie wartości spalania .

Pozdro

Ja się mogę założyć o te spalanie w 330d w mega korkach w mieście na poziomie 7 litrów. Tylko bierzemy pod uwagę średnie spalanie wyliczone z dystrybutora a nie komputera pokładowego.

Już niewiele brakuje ci do osiągnięcia poziomu forumowej gwiazdy besiowego :duh:

Opublikowano (edytowane)

AAAAA YES!

no to idalnie 795 798 444 to do mnie nr zadz tak około , nie wiem może .... A o której możesz? ja mam wolne 7 dni w tyg tak ,ze jak co to mam czas obopjetnie kiedy

Przy okazji zobaczysz mi czy zakopci przy całkowitym przelocie bo nawet nie mam dpfa, A ludziska mi tu nie wierzą ...

po tym chipie mi pali co najmniej litr mniej, zrobimy tak zalejemy do pełna i zrobimy 100km po poznaniu ty wybierzesz drogę pojedziemy zalac znowu do pelna jak wejdzie więcej niż 7 litrów to przyznaje się ,żem baran !!

ale jeśli mowię racje to Wy mi szanowni przyjaciele obiecacie wyszukać tą historię auta OK?

Albo o siano się możemy założyć :twisted:

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano
Z tymi 7 litrami jest pewnie tak samo jak z ceną 35tys zł i przebiegiem 170tys.
Opublikowano
AAAAA YES!

no to idalnie 795 798 444 to do mnie nr zadz tak około , nie wiem może .... A o której możesz? ja mam wolne 7 dni w tyg tak ,ze jak co to mam czas obopjetnie kiedy

Przy okazji zobaczysz mi czy zakopci przy całkowitym przelocie bo nawet nie mam dpfa, A ludziska mi tu nie wierzą ...

po tym chipie mi pali co najmniej litr mniej, zrobimy tak zalejemy do pełna i zrobimy 100km po poznaniu ty wybierzesz drogę pojedziemy zalac znowu do pelna jak wejdzie więcej niż 7 litrów to przyznaje się ,żem baran !!

ale jeśli mowię racje to Wy mi szanowni przyjaciele obiecacie wyszukać tą historię auta OK?

Ok, jutro 19? Pasuje mi o 19.

Opublikowano

A co się stało z tym biesiowym? Wywalił go moderator?

tak to moja m wystawiłem ją zaraz po kupnie za więcej... myslełem ,że się sprzeda z dużym zyskiem... niestety się pomyliłem...

Opublikowano (edytowane)

No to ja siemano :D co o 19?

ja mam ci udowodnić, że o 19 w mega korkach będzie palic 7 ???

o 19 NIE MA JUZ MEGA korków przyjacielu, min 16-15

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano
No to ja siemano :D co o 19? ja mam ci udowodni, że o 19 w mega korkach będzie palic 7 ??? o 19 NIE MA JUZ MEGA korków przyjacielu

No to przejedziemy sie bez korkow, w ruchu jaki jest o 19 i zobacyzmy czy mimo tego spali Ci 7.

Opublikowano
7 to już maxymalnie... Jak powoli jadę po miescie spokojnie mieszczę się w przedziale 6 litrów. takie coś niestety umozliwia tylko manual.

Opona podpompowana na 2,8 bara i toczymy się na luzie to zchodze do 5 może 5,5litrow po miescie, ale to już jest najmniej ile może spalić.

No kurde rekordzista 5l po mieści 330d to wyczyn niesłychany ale chyba z trzema murzynami z tyłu i z górki a na każdym skrzyżowaniu blokada policji aby Pan Fantastico przejechał zapisując wynik w Księdze rekordów Guinnessa :duh:

Sorry ale z jakiej części galaktyki tacy ludzie się biorą :?: :mad2:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
Alduwiel, czy czytasz to co piszesz ?

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano (edytowane)

Wolałbym wcześniej, generalnie od 16 ostatnio codziennie opijam pewne szczęśliwe zdarzenie ... Nie wiem czy wytrzymam :D do 19 aby Ci udowodnić... nalegam zewzgledu na pewne okoliczności na jakąś wcześniejszą godzinę :)

pozdro... Moja dziewczyna się śmieje z tego,ze chcę to Wam udowodnić...Ale ja nie oszukuję. Naprawde tyle pali, przekonasz się

Pozdrawiam Was wszystki . może faktycznie klepie dziś bez składni, ale co do tego spalania to ,ze wierzcie mi ,że tyle wyjdzie...

mi m5 paliła 13 po miescie, gdzie w każdym info w necie trąbią, że pali 18- fakt może tyle palic, ale można to zmienić, są pewne tricki, na spalanie ....

pierwszy to węższa opona w m5 miałem 225 zamiast 245, a z tylu tylko 265 podpompowane pod 3,1 bara i paliła mi 13 :D w korkach

Oczywiście w e91 mam wszędzie 225 na 2,9 bara

Edytowane przez alduwiel
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.