Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie z nie działa mi cd w mojej bmw dodam ze radio działa normalnie,jakies pomysły?Miał juz tak ktos?

Bo troche wk........ce to jest :evil:

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano
Pewnie,ze możliwe. Możesz spróbować wrzucić jakaś płytę czyszczącą...a nuż pomoże ..jak nie to laser do wymiany
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Nie dziala Ci NAVI z plyty w czytniku czy Audio - muzyka ??? MP3 nie chcialo mi czytac w E90, przeczyscilem to szmateczką na karcie od bankomatu, na karte do bankomatu załóż ściereczke najlepiej do okularów, włóz do czytnika i przesuwaj od prawej do lewej, może to pomoże, slyszalem ze płyta czyszcząca może zle wpłynąć na laser a nawet uszkodzić..
Opublikowano
slyszalem ze płyta czyszcząca może zle wpłynąć na laser a nawet uszkodzić..

Pewnie,ze tak.....tylko do czego ona została wymyślona co ??

Opublikowano
Pewnie,ze tak.....tylko do czego ona została wymyślona co ??

No tak teorie są rózne jedni bedą zadowoleni drudzy nie, jedni mogą polecać a drudzy mogą mówić ze to jest tylko taki chwyt aby zarobić pieniadze na towarze... Najlepiej przekonać się na własnej skórze (choć ja bym nie ryzykował, chyba że nic nie pomaga..) :P

Opublikowano

Ja używam tego zawsze jak ktoś przyjeżdża z takimi objawami i 50% problemów po tym znika.Oczywiście nie zawsze pomaga i trzeba ręcznie czyścić albo sama wymiana juz pozostaje

Każdy ma wolny wybór czy kupować od razu nowy laser czy trochę sie potrudzić :wink:

Opublikowano

Wiec tak bawiłem sie troche szmatka i karta,i wyciagnałem troche tego syfu i nic,podjechalem do sklepu kupilem płytke czyszczaca i d,,,,a,

naped nie widzi płyty czyli jednym słowem laser,i teraz pojawia sie pytanie,czy naprawiał juz ktos laser?Jak dostac sie do tego ustrojstwa?

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

• 6 lat później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Siemano mam ten sam problem nie odczytuje plyt pirat jeszcze pojdzie ale orginal juz wogole. Caly czas przewala muzyke i wywala. Medium i Track/file cannot be redy. Dodam ze plyta czyszczaca nie przyniosla zadnych efektow.