Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Znalazłem ogłoszenie http://otomoto.pl/bmw-318-perfekcyjne-bmw-nowy-gaz-C30781408.html

Prezentuje się nieźle. W ogłoszeniu oczywiście bajera, nie ma sie co napalać.

Dzwoniłem po nr vin okazało się, że to starszy typek około 50'ątki(sam o sobie mowi ze jest swego wieku i nie wkręca bajery).

Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam!

Wyposażenie

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S433A INTERIEURLEISTEN Listwy wewnętrzne

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S660A RADIO BMW REVERSE Radio BMW Reverse (C42)

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

P972A COMFORT PAKET Pakiet komfort

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano
Auto w pl 3 lata on ma je 1,5 roku i mówi że zrobił ok. 10tys km. Założył gaz bo myślał że będzie więcej jeździć a coś mu nie wyszło i w końcu nie jeździł.. Jutro jadę oglądać. Na co zwracać szczególną uwagę?
Opublikowano
Proponuje bardzo dobrze przyjrzeć się autu pod każdym kontem i nie brać zbytnio do siebie zapewnień sprzedającego nawet gdyby miał 80lat. Zajrzeć w każdy kont 10 razy, zastanowić się, przemyśleć i dopiero podejmować jakiekolwiek kroki. Zadać też parę razy to samo pytanie.. (jak zmyśla to się pogubi). Życzę powodzenia;)
Opublikowano

hipek721 - 10 tys w 1,5 roku.

adalbert - sory mial napewno z 60 :) jesli nawet nie byl juz na emeryturze, dlatego tez dziwnym wydawało mi się to że wyjezdza do pracy w tym wieku..

Bylem wczoraj ogladac te auto.

Ogolnie auto stan bardzo dobry. Widoczny szpachel na nadkole(fuszera niesamowita), dziadzia tlumaczyl ze to rdza, ale on tego nie robił.

Nie chciał nic zejsc z cena. Zarzekał się, że lepszego bmw nie dostane. Lpg na gwarancji, bomba pasuje.

Ogolnie gośc tak zakrecony i dziwny, że nawet probowałem opisać to całe zajśćie które miało tam miejsce ale po 10 minutach pisania stwierdziłem, że tak tego nie zrozumielibyscie musielibyscie poprostu tam byc.

Powiem tylko tak.

Gość 60 lat jezdzi bmw a nie ma tel. komorkowego!!! (wszystkie polaczenia na stacjonarny)

Po właczeniu radia i zmieniarki cd leciala muzyka klubowa, trechno cos w tym stylu!!

Nie chciał sie dac przejechac autem.. dopiero po 15 prosbach i tlumaczeniu ze nie kupie auta póki sie nim nie przejade:)

Na koniec spuścił z ceny tylko 300zl i umowilem sie ze w tyg podjade przejade sie jeszcze z 20km i dobijemy targu jak bd git.

Dzis telefon rano:

"Dzien dobry tu żona od sprzedawcy bmw. Przepraszam pana bardzo ale niestety bylo mi tak bardzo szkoda tego auta, maz wyjezdza do pracy, ale ja nie chce go sprzedawac ja bede nim jezdzila, jeszcze raz przepraszam, az sie z mezem poklucilam o to wczoraj i blalblala"

Takze teraz srebrne bmw 318 bedzie nalezalo nie do dziadka ale do babci bez komory!!!

Dziekuje za uwage dobranoc:)

Opublikowano
Fajne przedstawienie odwalili. Jak myślisz był powód? Zachowanie którego nie można własnymi słowami opisać, pasuje do schizofrenika. Może to dobrze że nie doszło do transakcji.
Opublikowano

No mówie nie da sie tego opisać słowami, dodam jeszcze, że podjechałem z dwoma kumplami z roku, bo na oględziny jechalem prosto z uczelni, a oni zabierają się po drodze ze mną.

Dziadek byl tak przestraszony, mowil ze sam mogl wziasc sasiadow i sie boi ze zaraz mu walniemy w tyl glowy z paly i uciekniemy autem :D

Opublikowano
Myślisz że 60 letni dziadek słucha techno ? Znając życie to auto wnuczka, zarejestrowane na dziadka żeby płacić mniejsze ubezpieczenie i dziadek jako właściciel to auto sprzedaje. Dlatego transakcja przebiegała dość dziwnie lub nawet nielogicznie.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589