Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie rozumiesz, ktoś sprzedaje to auto za taką kwotę i raczej nie jest to kartonowa kopia, ani zestaw modelarski do samodzielnego montażu tylko konkretne auto. Ja się zastanawiam dlaczego ono kosztuje tyle i gdzie ukryta jest "mina" której nie widać na zdjęciach szczególnie, że komuś przy już tak zaniżonej kwocie jeszcze opłacało się wsadzić taką skórę.

Takich historii jest na pęczki w naszym kraju, że samochody są powystawiane za 50% wartości i jeszcze się na nich zarabia, więc dla mnie ta kwota nie jest jakimś wielkim zdziwieniem... A wytłumaczeń może być cała masa - fikołki na autostradzie, grilowanie :), przeszczepy, przekręty z vatem, skręcane licznki, łodzie podwodne i wiele innych... Mnie bardziej zastanawia to dlaczego ktoś interesuje się takim autem, mimo że przeczuwa od samego początku, że coś jest nie tak i że te pieniądze są śmieszne za to auto. Ja jak widzę taką ofertę to od razu pomijam i szukam dalej i nie staram się być niepoprawnym optymistą i wierzyć w to, że ktoś chce mi zrobić prezent, a czy były to fikołki czy nurkowanie mnie już mniej interesuje... Więc dziwię się, że jako "stary" bywalec zainteresowałeś się tą ofertą (tak stwierdzam po tych powyższych postach - bez obrazy ;) )

Koniec OT ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Więc dziwię się, że jako "stary" bywalec zainteresowałeś się tą ofertą (tak stwierdzam po tych powyższych postach - bez obrazy ;) )

Zainteresowała mnie oferta - dlaczego napisałem wcześniej - co nie znaczy, że z zamiarem zakupu.

• 3 lata później...
Opublikowano
Właściciel ?:)

Ja nie jestem właścicielem, ale czytając watek to nie zdziwił bym się jak ktoś z forum był by właścicielem. Oprócz niskiej ceny i zmienionej aranżacji wnętrza nikt się nie dopatrzył dzwona albo skręconych km .

pozd.