Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

goodyeary ultra gripy, mam i mialem na poprzedniej becie, bardzo dobre opony, nigdy nigdzie sie nie zakopalem i zlego slowa o nich nie powiem

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zimówki w/g mnie lepsze nowe mniej markowe jak markowe używki.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ceny, które podajesz wskazują na 15 a wśród nich nie ma wielkiej różnicy i ja bym wybrał najlepsze, czyli najnowsze continentale, też takie kupiłem, ale dopiero będę testował tej zimy, ja kupowałem w kwietniu/maju i za 16 trochę się wykosztowałem, bo 360, ale ojcu 15 wyrwałem wtedy za 215.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Ja tam w tamtym roku kupiłem 4 nówki bf goodrich za ok 200zl i powiem że wiekszość przednionapędówek miała problem z lodem i zaspami a ja bez problemu się przedzierałem więc śmiało polecam.

poczytaj opinie o tych oponach- bardzo dobry stosunek jakości do ceny- będziesz zadowolony

Opublikowano

Jaką oponę polecanie na R16 w sensie rozmiar ? tak żeby to jakoś wyglądało i trzymało właściwości.

Co do firm ja standardowo firestonki

Opublikowano

205/55

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Kupujac nowe koniecznie zwroc uwage na date produkcji czyli DOT. Guma twardnieje z czasem i niedaj sie nabrac na lezaki magazynowe. Ja mam continental contiwintercontact. Polecam bo nie mialem zadnego problemu tamtej zimy.
Opublikowano

Ja odradzam bieżnikowane opony. Nie wiem jak można oszczędzać na oponach, które są podstawą do bezpiecznej jazdy... Już o komforcie nie wspominając :mad2:

Zobacz jakie miałem przeboje z nowymi Nokianami WRA3: viewtopic.php?f=40&t=205713 nie chcę wiedzieć jak jeżdzą bieżnikowane.

Sama opona jest fajna na śniegu, ale jak się zrobi sucho, w trasie jedzie się źle. Ogólnie Nokiana bym drugi raz nie kupił, albo kupił, ale może nie "Made in Russia" i z wyważeniem na Hunterze na miejscu, abym mógł się przekonać na własne oczy, że opony nie mają bicia.