Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy koledzy, szanowne koleżanki...

Planuje w najbliższym czasie "uzbroić" moją 335i w m-pakiet...takowy namierzyłem nawet

bliżej niż zakładałem (Krk)...oczywiście jest to azjatycki substytut,ale pasować będzie :D

Jest przód,listwy boczne no i dupsko z dyfuzorem ale nie do 335i...nasuwa się pytanie

czy ktoś nie zna może speców od takowych modyfikacji,gdyż dyf jest z bocznym podwójnym,

a wiemy doskonale jakie sa w 335i. Czy może orientujecie się gdzie można kupić pasujący,

a najlepiej taki,który skłąda się z poszczególnych nakłądek z możliwością modyfikacji do

róznego rodzaju wydechów końcowych,a żeby nie trzeba było za każdym razem go psuć :mad2:

Daleki jestem też od celowania po pare patyków za "kawałek plastiku"

Oczywiście pamiętam też o nadkolach i osołonie silnika,ale ten dyfuzor wrrr :evil: jest niczym

drzazga w f....cie :duh:

Może ktoś pozbywa się aktualnie plastików? chętnie nabędę :wink:

z góry dzięki i pozdro

Back to the roots...
Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to co napisałeś to chcesz założyć jakąś podróbę M-pakietu w dodatku z dyfuzorem nie dedykowanym do wersji 335.

Obawiam się, że może z tego wyjść straszna rzeźba. Już samo zakładanie pseudo M-pakietu może się skończyć tym, że nie będzie leżał jak oryginał, a dłubanie przy dyfuzorze żeby zrobić z niego przypominający ten do 335 na pewno zakończy się kiepskim wynikiem.

Zostaw to co masz albo odłóż na OEM M-pakiet.

Opublikowano

nasuwa sie pytanie...jaki odsetek włascicieli BMW kupuje orginalny pakiet

płacąc za niego krocie,kiedy alternatywą sa substytuty z chociaż by Azji...

czy lepiej kupić klejonke z allegro lecz full orginal czy moze brand new żółtka?

a jak zrobiliście Wy?

pomóżcie,bo wciąż sie wacham :duh:

Back to the roots...
Opublikowano

już się wypowiadałem i powtórzę, odpuść sobie azjatyckie rzeźby

poszukaj na allegro coś z rozbiórki, nie wszystko co jest na allegro od razu musi być klejone

ja M-pakiet kupiłem na allegro (wszystko było w porządku poza tym, że sprzedawca wymontował sobie halogeny a sprzedawał mi jako komplet :evil: )

* waham :wink:

Opublikowano
nasuwa sie pytanie...jaki odsetek włascicieli BMW kupuje orginalny pakiet

płacąc za niego krocie,kiedy alternatywą sa substytuty z chociaż by Azji...

czy lepiej kupić klejonke z allegro lecz full orginal czy moze brand new żółtka?

a jak zrobiliście Wy?

pomóżcie,bo wciąż sie wacham :duh:

Ja kolego mogę ci sprzedać tylny dyfuzor z 335d wydaje się że jest taki sam jak 335i.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

tu mnie masz z tym"h" :oops: tym bardziej,iż strach sie przyznać człowiek sobie z polskim

całkiem nieźle radził swego czasu :mrgreen:

czy jak kupiłeś składowe z allegro,dokupywałeś też pół nadkola L+P,osłone dolna L+P

plus osłone silnika...bo mam info że to niezbędne,by wszystko prawie idealnie spasowało...

Back to the roots...