Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No nareszcie jakieś konkretne posty, niektórzy zostali wybudzeni po kilku miesięcznej przerwie na forum, jeden z gryzipiórków wziął się nawet za ocenę moich aut, wszystko OK bo kto sieje wiatr ten zbiera burze i to mi się akurat podoba tyle że to forum samochodowe a nie leasing.pl :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co nie zmienia faktu, że Ty też niepotrzebnie zacząłeś oceniać kogoś, nie znając go zupełnie. Skończcie temat i już, bo nie ma on już dawno nic wspólnego z samochodem. ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co nie zmienia faktu, że Ty też niepotrzebnie zacząłeś oceniać kogoś, nie znając go zupełnie. Skończcie temat i już, bo nie ma on już dawno nic wspólnego z samochodem. ;)

No trudno się z Tobą tutaj nie zgodzić :wink: ale ten dział stał się cholernie nudny, zacząłem więc w formie żartu wkładać kij w mrowisko no i zobacz jak teraz pięknie mróweczki po forum biegają :mrgreen: dzięki mnie ten temat jest ciągle TOP, nieważne jak piszą ważne żeby pisali :cool2:

Opublikowano
gosc sprowadzil kilka szrotow i sie chyba podniecił za bardzo. o leasingu, to moj pies wie wiecej niz on :duh:

Heh....akurat mam przyjemność jeździć "szrotem" od 320SI już w sumie od dwóch lat. Powiem Ci że jak tak wyglądają szroty, to ja pierd.... kupować nowe auto hehe :lol:

Nie znasz się, nie masz dowodów.....na łańcuch i do budy.

Opublikowano

No trudno się z Tobą tutaj nie zgodzić :wink: ale ten dział stał się cholernie nudny, zacząłem więc w formie żartu wkładać kij w mrowisko no i zobacz jak teraz pięknie mróweczki po forum biegają :mrgreen: dzięki mnie ten temat jest ciągle TOP, nieważne jak piszą ważne żeby pisali :cool2:

uwierz kolego że niestety to tak nie działa. Wizytówkę sam sobie wystawiłeś pisząc co napisałeś i choćbyś nie wiem jakie cuda miał na placu to każdy normalny człowiek Cię oleje. Ciekawe czy taki cwany jesteś jak przyjeżdża klient po konkretne auto.

Opublikowano

ten dział stał się cholernie nudny, zacząłem więc w formie żartu wkładać kij w mrowisko no i zobacz jak teraz pięknie mróweczki po forum biegają :mrgreen: dzięki mnie ten temat jest ciągle TOP, nieważne jak piszą ważne żeby pisali :cool2:

Prawda jest taka że się skompromitowałeś, a teraz próbujesz odwracać kota ogonem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nic nie próbuję, zawsze jestem sobą w odróznieniu od klakierów którzy zawsze kiwają główkami na tak, mało mnie obchodzi ocena kilku ogórków i to jest dla nich właśnie tak irytujące.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ogórki ogórkami, Tobie teraz bliżej do cebuli :lol:

Już lepsza ta cebula od buraka :norty:

Opublikowano
Daj spokój 320 przecież widzisz, że niektórzy weszli w temat żeby sobie potrollować i są zainteresowani żeby tobie dogryzć chociaż nie mają z tematem nic wspólnego. Poza tym uważam że, nikogo nie obraziłeś, wydałeś tylko swoją subiektywną opinię co ci wolno, gdyż jest to chyba forum. Tak mi się wydaje.
Opublikowano
niektórzy weszli w temat żeby sobie potrollować

wydałeś tylko swoją subiektywną opinię co ci wolno.

320 wydaje subiektywne opinie ,a reszta troluje , też się nie ośmieszaj . A jak chcesz słodzić 320 to mu na priva napisz coś miłego

Opublikowano
niektórzy weszli w temat żeby sobie potrollować

wydałeś tylko swoją subiektywną opinię co ci wolno.

320 wydaje subiektywne opinie ,a reszta troluje , też się nie ośmieszaj . A jak chcesz słodzić 320 to mu na priva napisz coś miłego

To nie wcinaj się w temat jak nie interesuje ciebie prezentowany samochód, tylko zaczepki personalne. Na razie o tym aucie nic mądrego nie napisałeś, ale o tym kto kim jest, owszem tak.

Opublikowano
To nie wcinaj się w temat jak nie interesuje ciebie prezentowany samochód, tylko zaczepki personalne. Na razie o tym aucie nic mądrego nie napisałeś, ale o tym kto kim jest, owszem tak.

A ty coś mądrego o tym aucie napisałeś? Może 320SI coś mądrego o nim napisał? Chyba nie - a mimo wszystko, jak to ująłeś "wcinacie się w temat".

było:

e30 2,0i touring /e30 1,8i coupe /e30 2,5i sedan / e36 323i coupe / e39 523i sedan / e39 525i

Opublikowano
+1

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Zabrnąłeś w kozi róg i próbujesz się jakoś z tego wymigać. Mróweczki, ogórki, buraki - ładne zdanie masz o forumowiczach.

O moją korę mózgową się nie martw, ma się dobrze. Ogórkiem pewnie sam się bawisz pod kołderką w nocy. Nie wiem po kiego grzyba wciągnąłeś mnie w ten OT, skoro nie odniosłem się do Ciebie w żadnym z moich postów, ani do Twoich wypocin na temat kogo na co stać. Pewnie dalej Cię boli że nie doceniam tak bardzo jak ty 530i.

Opublikowano

Kolego daj sobie spokój, ja już dawno skończyłem z nim dyskusję, robi z siebie idiotę i chyba każdy to widzi, a na dodatek wypowiada się na tematy, które są mu zupełnie obce.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

A ty coś mądrego o tym aucie napisałeś? Może 320SI coś mądrego o nim napisał? Chyba nie - a mimo wszystko, jak to ująłeś "wcinacie się w temat".

Owszem napisałem coś mądrego. Nie chciałem żeby do rozmowy dwóch osób wcinali się tacy jak ty. To co mieli sobie do powiedzenia to powiedzieli, a ty po kiego kuta chlapiesz dziobem. Jak chcesz zaogniać konflikt to jedz na jakąś wojnę, tutaj jej nie potrzeba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.