Skocz do zawartości

Czy mozna kupić ten element do E46?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Raczej nie jest to możliwe. Wstawki te można wyciągnąć z paneli za pomocą igły. Ja myślałem oddać to do jakiejś firmy zajmującej się produkcją zabawek, a konkretniej aby to w tej firmie wychromowali jak w przypadku felg w resorakach :wink:
Opublikowano
idziesz do komisu :) wsiadasz do jakiejś e46 pod pretekstem kupna i wyciągasz ;) , a tak na poważnie to chyba musisz rozglądać się za używką
Opublikowano
W formie używki, bez całego schowka na bank nie dostaniesz. No chyba, że znajdziesz jakiegoś dobrodusznego allegrowicza, który i tak wywali za to cenę nieodpowiednio wysoką. Ratuje Cię znaleźć jakąś E46 na szrocie, co graniczy z cudem. Więc jeśli Ci to mega przeszkadza to niestety, czeka Cię trochę większy wydatek niż pewnie koszt samego odnawiania starych paneli.
Opublikowano
Ale przecież ten cały schowek nie kosztuje majątek, ja za swój zapłaciłem 28 zł na allegro i po tyle chodzą mniej więcej.
Opublikowano
Przecież są angielskie wersje tych schowków, a takie kupisz za grosze na szrocie jak nawet dadzą Ci to za free bo i tak nie ma z tego zysku :8)
Opublikowano
Dziś kupowałem schowek żonce bo był pęknięty stary ze sreberkiem dałem rokiemu napisz do niego to ci wyśle za browar :mrgreen:

Podaj jego nick:D