Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Kupiłem w motoremo w wawie, w zasadzie od reki. W zwiazku z tym że (jak sie okazało) miałem do nich jakies 800m :) cała traznzakcja (pierwszy kontak - odbiór) odbyła sie w ciagu killku godzin. Edytowane przez Vince
Opublikowano

Super przyspiesza i to w zakresie najbardziej potrzebnym do wyprzedzania :cool2:

Moja ma po chipie prawie 200KM ale tak nie zapierdziela :wink:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
  • 3 lata później...
Opublikowano

Cześć,

Z moją Bunia e90 330xd 2006 rok przeszedłem już pare przygód, a większość podpowiedzi do ich rozwiązania znalazłem na forum. Natomiast od paru dni trapi mnie problem braku mocy. Auto nie zbiera się tak jak powinno, wolno wkręca się na obroty. Najgorsze jest to, że raz auto wydaje się, że idzie normalnie, a raz nie. Może to przypadek, ale zauważyłem to dwa dni po serwisie olejowym, wymianie filtrów powietrza / paliwa ... Poniżej wykres z przepływu i cisnienia w kolektorze dolotowym, parametry nagrane przy 1500/2000/2500 obrotów sprzętem, którty udało mi się na szybko zdobyć. Po lewej na osi wartości z przepływki, a z prawej ciśnienie w kolektorze. Moglibyście zerknąć i powiedzieć czy widzicie coś nienormalnego, czy wszystko wydaje się OK?

Dzięki z góry za odpowiedź.

Skrzynia automatyczna

Temperatura silnika 75-80 stopni

Brak klapek w kolektorze

DPF jest

http://imgie.pl/uploads/1wykresCapture.png