Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie patrze za ile mógłbym sprzedać swoje e91 i trafiłem na coś takiego:

http://allegro.pl/bmw-318-diesel-lift-navi-skora-servis-czarna-i3563687025.html

Przede wszystkim wymieniona konsola - na pewno po wystrzale poduszek, do tego zmieniona kierownica z poduszką

Ale najbardziej zainteresowała mnie książka i dokument z przeglądu Belgijskiego:

http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/63/68/70/3563687025_7

Z tego co się orientuje to w Belgii pierwszy przegląd jest po 3 a drugi po 5 latach (tak jak w PL) Wg tego dokument z przeglądu wystawiony był w kwietniu 2012 i widnieje na nim przebieg: 145.658 natomiast wg książki w maju 2012 miała 113tys ????

Jeśli źle to interpretuje to mnie poprawcie - bo nie jestem do końca pewien

Opublikowano
Nie daje mi to spokoju... Czy przypadkiem pierwszy przeglad w Belgii nie jest po czterech latach?? Wtedy dokumenty bylyby raczej ok. Nigdzie nie moge znaleźć takiej informacji a data na tym przeglądzie jest nieczytelna.
Opublikowano

Cena wg mnie bardzo atrakcyjna.

Kiera tak jak piszesz chyba obszywana - ale i tak nie jest z tego auta

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przegląd jest chyba z kwietnia 2013 roku. Nie wiem czemu tylko na rok. Chyba że to jest 04.2012, słabo widać po prostu. Jeżeli jest z 2013 to się zgadza wszystko a auto po prostu jest po dzwonie a przebiegu nikt nie ruszał. Albo wszystko jest podrobione, bo wg mnie na 2 lata powinien być przegląd.