Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 tys? Przepłaciłeś chłopie. Niedawno na placu pod Gnieznem widziałem za 24 tys to negocjacji (przebieg oczywiście 180 tys). Jakbyś się potargował to za 19 tys byś łyknął. I filtry wszystkie już wyprane miała :lol:

mowimy o samochodach w jednym kawalku z wiarygodnym przebiegiem... 19Kzl za E90 320 w dobrym stanie... jezeli podzeilisz na czesci dostaniesz wiecej... Z drugiej strony dobry stan to pojecie wzgledne, ostatni sprzedawca co przegral ze mna w sadzie twierdzil ze krzywo spawane belki nosne samochodu to dobry stan... naszczescie sad nie byl tego zdania i w cywimlnym go skazal dwa razy

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Kolego chyba nie zauważyłeś ironii w poście Stapoz....

BTW to czemu kupiłeś samochód z krzywo przyspawanymi podłużnicami???

Opublikowano
Sterownika nie trzeba naprawiać. Wystarczy wyprać :mrgreen: tylko nie zapomnij o wirowaniu,bo w przeciwnym razie guzik z tego ot
BMW ----> Bandżo Może Wszystko
Opublikowano

Witam kolegów! muszę przyznać że jestem trochę zawiedziony poziomem kultury na forum.

Może za tę kwotę nie mam idealnego auta, ale to chyba nie powód aby nazywać mnie trollem i szykanować ?

Dziś sprawdzałem z kolegami auto i doszło mi jeszcze przednie zawieszenie do zrobienia i o ile coś nowego nie wyskoczy,

to będe miał sprawne auto za jakieś ok . 30 tys zł bo liczę że z naprawą w tej kwocię się zmieszcze.

Jeżeli chodzi o air-bag to chyba rzeczywiście ktoś majstrował z kontrolką.. ale myślę że poduszki są

całe, tylko podejrzewamy mate pasażera przedniego

Pozdrawiam i jednoczesnie proszę o zachowanie minimum kultury.

Opublikowano

auto sie sprawdza przed zakupem kolego a nie po ..

koledzy cie dojezdzaja bo mysla ze jestes osoba ktora tu jakies jaja robila i krecila beke a teraz zmienila nick

powiem ci tylko tyle BMW to nie sa tanie rzeczy

moj znajomy tez kupil e60 za 33 tys nie chce nawet mowic co to za auto bo dramat

zycze sukcesow w naprawach i jak najmniej awari

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.