Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem z moją lalką przy każdej zmianie biegu i wciśnięcie pedału,to przez chwilę zakopci na czarno,proszę o pomoc,z góry dzięki
Opublikowano
zakładając że silnik sprawny, to pewnie jeździsz jak dziadek a do tego na krótkich odcinkach... przejedz się gdzieś na autostradę zrób z 50 km, przepie....ol ją porządnie !!! - wyczochraj jej bobra poprostu.
Opublikowano

Aspir68 witaj !

Piszesz

mam problem z moją lalką przy każdej zmianie biegu i wciśnięcie pedału,to przez chwilę zakopci na czarno,proszę o pomoc

Po wpisie innego użytkownika dopisałeś

na autostradzie żgałem 220 i to się pojawjało

1. Hmm... jak chcesz dobrej opinii o twoim problemie to przynajmniej dobrze opisz symptomy i co wcześniej ewentualnie się działo zanim to nastąpiło.

2.Tytuł ( nagłówek) wątku nie jest jak się tu praktykuje na forum , Nagłówek powinien obrazować usterkę np.kopci przy zmianie biegu.

3.Forum działa na zasadzie pomocy sąsiedzkiej tz nikt tu nie siedzi na etacie z BMW co doradza , ale tu piszący kiedyś dostali rady i teraz sami sie dzielą z własnymi doświadczeniami a jak sami się nie znają na naprawach to przynajmniej piszą po zakończeniu naprawy ci ich mechanik im naprawił.

Ty kiedyś się tu na forum radziłeś ale nigdy nie dałeś odzewu po twoich reperacjach !!!

.................................................................................................

Może za bardzo na Ciebie naskoczyłem ale to się dotyczy do wszystkich tu zaglądających a na Ciebie akurat to padło.

Ps.

Nie zrażaj się ;-)

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.