Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś obejrzałem materiał top gear gdzie Hamond testował bmw e90 przed liftem i mocno jest skrytykował ponieważ Mondeo Mk3 jest dużo tańsze o 50 tys.zł Krytykowano go też za małe koła. Kłopot brzmi czy one są małe nigdy się nie przyglądałem. Co wy sądzicie o wyglądzie bmw e90. Pozdro.

Opublikowano

Poczekaj zaraz zadzwonię do R. Hammond'a żeby to wszytko odszczekał.

No i co z tego wynika, że mondeo jest tańsze a koła malutkie ? Kupisz perełkę od handlarza Mirka po okazyjnej cenie zbliżonej do mondeo, że ci jeszcze trochę kaski na większe kółka starczy. Przepraszam za tą ironię ale naprawdę masz dziwne problemy.

Jednemu się podobają grube drugiemu chude a trzeci będzie piał z zachwytu jak jeszcze jej nogi będą śmierdziały. Wygląd rzecz gustu. W mojej ocenie e90 dużo nadrabia M pakietem i felgami 313.

Co do Top Gear to mieli taki okres, że chwalili na wszystkie strony Fordy. Ford się wycofał z UK i sprzedał fabryki i marki brytyjskie hindusom i chińczykom i teraz Fordy u nich też są be.

Opublikowano

bmw seri 3 nigdy nie bylo wielkie , mondeo na pewno jest wieksze ale.... wystarczy popatrzyc ktore auto sie szybciej starzeje , np jak wyglada bmw seri 3 nr z roku 1994 a mondeo.... ktore wolisz? :) tak samo jak np ile auto w zakupie kosztowalo i ile jest warte np po 5 latach ?? :)

musze zaraz poszukac odcinka TG tego co mowisz.. jestem ciekaw co mowi ;)

Opublikowano

NIemam pojecia, autor tematu moze bedzie wiedzial.

teraz na BBC non stop leci top gear, ale mieszaja tak seriami, ze trudno sie polapac.

Opublikowano

Kolego Besiowy : tak, ogólnie lepiej kupić Forda Mondeo, e9x to przeciętne samochody, bardzo awaryjne, dużo palą i mają małe koła.

Nie wiem do której klasy chodzisz ale naprawdę, od jakiegoś czasu śledzę Twoje wypociny tutaj i nie wiem serio o co Ci chodzi - każdy Twój wpis jest totalnie bez sensu.

Czy zdajesz sobie sprawę, że zadałeś pytanie o opinie o wygląd e9x na forum gdzie 99.9 (jak nie 100) % ludzi jest właścicielami e9x??

Litości naprawdę.

Pozdrawiam i życzę bardziej przemyślanych wpisów. Nie pisz o głupotach bo nikt tutaj (z tego co mi się wydaję) tego nie toleruje, uwierz mi.

Opublikowano
Ciężko się debatuje na tematy które Ty zakładasz. Czytasz czasem te bzdury które tu wpisujesz?

http://fans4web.com/wp-content/uploads/2013/04/facebook-like-buton.png

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
Dajcie mu spokój. Jak czytam jego posty to mi się humor poprawia :)

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
OJ nockenwelle1991 banik będzie. Temat do zamknięcia nie zamierzam dyskutować z takimi trywialnymi jednostkami. Dziś widziałem bmw e90 LCI na ulicy i wcale nie ma małych kół. Tylko mi sie wydawało. Fakt mondeo ma 4,8m a bmwsia 3 tylko 4,5 pozdro .
Opublikowano
. Dziś widziałem bmw e90 LCI na ulicy i wcale nie ma małych kół. .

Ale opinia TOPGEAR przecież dotyczyła modelu PreLci, więc nie byłbym pewien czy nie ma małych kół :norty:

Ps. Od rozdawania banów to są administratorzy a nie gimnazjaliści.

Pzdr

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

Opublikowano

CZEMU WCHODZAC NA FORUM W

Strona główna ‹ Mechanika, Elektryka, Elektronika, Eksploatacja & Części ‹ Seria 3 ‹ E90, E91, E92, E93

M47T2 (318d, 320d), M57T2 (325d, 330d, 330xd), N45 (316i, 320si), N46 (318i, 320i), N51 (328i, 328xi), N52 (323i, 325i, 325xi, 328i, 328xi, 330i, 330xi), N54 (335i), S65 (M3)

NIE MA SILNIKA 335D WPISANEGO ? MOZE JESZCE JAKIEGOS BRAKUJE NIE WIEM ALE NAPEWNOBRAKUJE 335D

Opublikowano
a ja nawiaze do innego tematu plato z 5 biegu mial srednia 34mpg to mi sie wydaje bardzo duze zuzycie wiec albo cisnal ja niezle albo cos zle mu palila bo ja swoja 320i na trasie robie 43mpg przy predkosciach 120-140km/h z klima i normalnej jezdzie a przy oszczednej 110-120 km/h mam 46mpg
Opublikowano

Jak ją zdejmiesz to będzie dziura i mogą ci plecy wpaśc na tylną kanapę.

Pzdr