Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się zapytać co sądzicie o tym aucie http://otomoto.pl/bmw-320-bbs-zamiana-C30258780.html? Może ktoś zna, widział, mógłby się na jej temat więcej wypowiedzieć. Interesuje mnie także przebieg jaki jest podany, raczej mało prawdopodobny? Kwestia ceny, auto jest z 1996, cena dosyć duża, jak uważacie czy za ten samochód warto dać tyle pieniędzy czy może lepiej poszukać jakieś E46 (także w tym wypadku interesowałoby mnie coupe), albo kompletnie inną markę (Golfy, Fiesty, Yarisy, chociaż osobiście kompletnie nie podobają mi się te samochody :? )? Cóż dodam jeszcze że byłby to mój pierwszy samochód, lecz nie ukrywam że pisze to jako raczkujący ale coraz bardziej wciągający się fan BMW, więc nie interesuje mnie jakiś wiejski tuning czy zarzynanie samochodu na ręcznym na polu u sąsiada, chciałbym zachować samochód w jak najlepszym i jak najwierniejszym oryginałowi stanie, tak jak niektórzy robią to z np. E30 (po prostu coś pięknego :D ), ale jednocześnie nie ukrywam że byłby to samochód do codziennego użytku, stąd moje pytanie :) .

Pozdrawiam Bartek :)

Opublikowano

fotel przełożony z innego wiec przebieg na fotelu nieznany...

bardziej mi się podoba - muszę sprzedać z powodód finansowych,

a na koniec zamiana na bmw e46 itd. mogę dopłacić:) :mad2: :lol:

Opublikowano
Jak ktoś ma Cię za przygłupa i wciska że auto z 96r.ma 115tkm. to o czym cjcesz z takim kolesiem rozmawiać?Zobacz na mobile.de co możesz sciągnąć za relatywną kasę.Wpisz opcje do 2 posiadaczy i na kompletne opłaty odlicz 2500pln.Możesz brać w ciemno-nie będziesz żalował.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ogłoszenia brak..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
No cóż sprawa się wyjaśniła, po waszych opiniach i tak się zniechęciłem do tej oferty. Dzięki za pomoc, będę szukał dalej tej jedynej :8)