Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam zainstalowaną na VMware pod Win 7 Inpę kiedyś działała ładnie z E38 teraz mam E36 TDS i jakby brak połączenia ale po kolei: włączam program włączam interfejs pod okrągłe gniazdo zaświeca się dioda w interfejsie ,podłączam do laptopa dioda świeci Inpa widzi interfejs oba kółka w Inpie na czarno wybieram swój model łączę się np. z IHK lub innym i w tym momencie dioda gaśnie i nie ma połączenia. Pojawia się komunikat :Vin is Faulty .. COAPI - 2000: EDIBAS or SGBD error , IFH - 0003: Datatransmision to Interface Disturbed. Co oznacza ten komunikat??? Ustawienia portu zgodnie z instrukcją w systemie widzi interfejs, sterownik jest odpowiedni... O co chodzi??? ...pozdro...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Koledzy dodam że nie raz po włączeniu okrągłej wtyczki w gniazdo (dioda świeci) a następnie po podłączeniu drugiej wtyczki USB do lapka dioda gaśnie (jakiś konflikt napięć?) ale nie zawsze.Muszę nie raz wyjąć i włożyć ponownie i wtedy świeci ale i tak się nie łączy. Już nic nie wiem??? pozdro..
Opublikowano
Tak na szybko to nie mam możliwości sprawdzić na innym aucie ale może w wekend coś się znajdzie i wtedy będę już trochę "mądrzejszy".... pozdo..