Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mam :(

to pewnie wyjaśnia brak opcji do zmiany koloru. Z ciekawych rzeczy to nie mam też tych światełek nad znaczkami Airbag widocznymi na zdjęciu...

f30 320i xd automat LCI
Opublikowano
Chyba coś jest uszkodzone, światła powitalne włączone i maja świecić.

Okazało się, że jeśli światło wewnątrz auta jest wyłączone ( w podsufitce ) to klamki również nie świecą.

• 1 rok później...
Opublikowano
Witam. Mam wersje luxury- cale oswietlenie swieci na bialo ale zegay i kokpit nie czy mozna to jakos zmienic bo w menu nic nie znalazlem
Opublikowano

U mnie jest biały lub pomarańczowy, ale szczerze Wam powiem, że to podświetlenie widać tylko w środku nocy poza miastem... nawet gdy jest na maksa rozświetlone. Słaby pomysł żeby za to dopłacać jak ktoś mało czasu spędza w aucie w nocy poza oświetlonym miastem.

Poza tym ono jest sparowane z zegarami, więc jak je dacie na maksa jasne to w nocy zegary oślepiają.... słabe to...

• Moderatorzy
Opublikowano

Ja sobie zakodowałem tak ze pokrętło reguluje tylko zegary a reszta w menu idrive. Świetne rozwiązanie na nocne trasy.

Zegary przyciemniam na maksa a reszta swieci normalnie bo i tak w niczym nie przszkadza.

Koledze chyba chodziło czy można ustawić zegary i przyciski na biało. Bo to co przestawiasz to tylko ambienty w kieszonkach, klamkach, boczkach i nad tunelem środkowym.

Opublikowano
Ja sobie zakodowałem tak ze pokrętło reguluje tylko zegary a reszta w menu idrive. Świetne rozwiązanie na nocne trasy.

Zegary przyciemniam na maksa a reszta swieci normalnie bo i tak w niczym nie przszkadza.

Napiszesz jak to zrobić?

f30 320i xd automat LCI
  • Moderatorzy
Opublikowano
Ja to zrobiłem programem Carly z dedykowanym adapterem wifi - obd.