Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ze względu na nieciekawą sytuację finansową , muszę kupić reflektory przednie do mojej E46 po lifcie , moje pytanie to czy te sprzed liftu pasują ?? Dodam że mam obecnie komplet z ksenonami ale padła mi jedna przetwornica i palniki na wykończeniu , muszą poczekac na lepsze czasy ...
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie pasują.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A nie różnia sie one tylko kloszem i listwa maskującą czy czymś wiecej? Wiem ze po liftowe maja takie okrągłe wyciecie od strony kierunkowskazów a przed liftem sa proste. Kolega pisał o trudnej sytuacji finansowej wiec moze mu jakos pomzemy w inny sposób. Do czego zmierzam... czy po przełożeniu samych kloszy z po lifta do przed lifta bedzie wszystko grało ? Tylko tu pytanie czy kolega ma dobre klosze po liftowe w swoich lampach

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie ma szans na to, przyjrzyj się jaki ma kształt kierunkowskaz, zwróć uwagę na błotnik. Może bebechy można zastosować, ale to musi się wypowiedzieć ktoś kto przerabiał taki temat.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kompletnie nie pasują, przerabiałem to właśnie u siebie, mam troszkę przytopiony odbłyśnik wokół żarówki świateł krótkich. Lampy są kompletnie inne, bebechy też. Komplet zwykłych lamp na alledrogo, to przynajmniej 500PLN. Odpuść sobie. Padają Ci żarniki, w e46 są to d2s, które możesz dostać za parenaście złotych, przetwornica też nie musi być oryginał, możesz ją dopasować od jakiegoś chińskiego zestawu "HIT XENON", jak masz trochę pojęcia, to bez problemu poradzisz sobie z małymi przeróbkami, chodzi o podłączenie przetwornicy. Zaraz mnie tu zrugacie za propozycję chińszczyzny, ale proponuję to koledze ze względu na koszty (max 100PLN) i jako opcję tymczasową. Jeśli chcesz kolego, to możemy się dogadać na zamianę i oczywiście dopłatę z mojej strony, choć pewnie już nie jeden zaproponował Ci to na PW :wink:

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.