Skocz do zawartości

Problem z zawieszeniem pneumatycznym BMW e61

bodzio666

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Prośba o pomoc w sprawie zakupu poduszki do tylnego zawieszenia (standardowej) do BMW 520d Touring 163KM Automat.

Mianowicie czy może mi ktoś pomóc znaleźć jakąś używkę bo na nową którą zamówiłem w autoryzowanym salonie BMW już czekam prawie 2 miesiące. Nie potrafią nawet gamonie z serwisu odpowiedzieć konkretnie na pytanie kiedy będzie poduszka i czy w ogóle będzie. Jak dzwoniłem nie mówiąc że już czekam półtora miesiąca na zamówioną u nich cześć i zapytałem o termin to bezczelnie usłyszałem do 10 dni - jakaś paranoja. Jestem już tak wqrwiony ze szukam używki ale same m pakietowe sie trafiają albo połowa ogłoszeń na allegro jest nieaktualna...

może jakieś pomysły...

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Witam wszystkich.

Prośba o pomoc w sprawie zakupu poduszki do tylnego zawieszenia (standardowej) do BMW 520d Touring 163KM Automat.

Mianowicie czy może mi ktoś pomóc znaleźć jakąś używkę bo na nową którą zamówiłem w autoryzowanym salonie BMW już czekam prawie 2 miesiące. Nie potrafią nawet gamonie z serwisu odpowiedzieć konkretnie na pytanie kiedy będzie poduszka i czy w ogóle będzie. Jak dzwoniłem nie mówiąc że już czekam półtora miesiąca na zamówioną u nich cześć i zapytałem o termin to bezczelnie usłyszałem do 10 dni - jakaś paranoja. Jestem już tak wqrwiony ze szukam używki ale same m pakietowe sie trafiają albo połowa ogłoszeń na allegro jest nieaktualna...

może jakieś pomysły...

pozdrawiam

Bo to nie wina "gamoni z serwisu" tylko centrala BMW w Monachium wprowadziła nowy system komputerowy zarządzający obrotem częściami zamiennymi. Ktoś ten system sknocił i BMW od wielu miesięcy nie może dojść do ładu z dostawami itd. Poszczególne ASO niestety nie mają na to żadnego wpływu. Ty się denerwujesz a pomyśl sobie w jakiej sytuacji są ASO gdy klienci prawie nowych aut, na które wydali po 300-400 tys zł muszą czekać tyle co Ty na samochód bo nie przyszły części.

Zobacz na allegro, może ktoś ma nową albo prawie nową do sprzedania.