Skocz do zawartości

bmw e90 lift co sądzicie WBAPF510X0A428402

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt ale malować fachowo CAŁY samochód trzeba już w zamkniętym pomieszczeniu, mi wcześniej chodziło,że mógłbym zderzak i błotniki ale nie cały samochód zastanów się. Ponad to fajny niebieski perła coś jak alpina z 1200zł(bazy) i 500zł(podkład),ale czy się opłaca? Wedle mojej opinii nie. Więc wole coś poszukać innego co ty w takiej gorącej wodzie kąpany. Chyba swojego auta tak nie kupowałeś? To znaczy na oko (o podoba mi się płace). Pozdro.

Na razie to Ty najwięcej cudujesz. Dobrze Ci napisal z folią. Kolor to najmniejszy problem przy kupnie auta używanego. Najpierw stan, potem sprawdzić czy prawnie z autem wszystko ok a dopiero potem wyposażenie i kolorek. Tylko jak się ma 15 lat to najpierw trzeba prawo jazdy zrobić a nie auta szukać :duh:

• Zasłużeni forumowicze

tu masz tą co na wyłudzenie zaliczki była i ukradzione zdjęcia wystawili za 55000zł z Twojego poprzedniego tematu.

wtedy u sprzedawcy stała ponad 100000zł

później 95000zł:

http://s11.postimg.org/8x4u1jiz3/Bez_tytu_u.jpg

teraz już 79000zł:

http://s24.postimg.org/he6wyd8i9/Bez_tytu_u_2.jpg

kto wie, kto wie... :mrgreen:

śledź aukcję może do 50000zł dobije i kupisz :)

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

hahah kartę rowerową kiedy to było potem była kartka moto i na quada co za sku*****. Markę BMW bardzo szanuje i uważam ją za producenta najlepszych samochodów które powstały wiec nie wiem co ty insynuujesz bądź sugerujesz pozdro. W końcu pierwsze 100km na tejże marce zrobiłem. Zawaliste samochody.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.