Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was miał doświadczenia z oponami zimowymi firmy Goodride (Chiny) lub Zeetex (Bliski Wschód)?

Znajomy chce kupić do samochodu (205/50R17 do e46). Na pewno nie wchodzą w grę opony używane, a samochód za dużo także nie jeździ.

Opublikowano

Ja mam Zetexy na innej marce auta , letnie już 3 sezon i są ok.Moze nie należą do najcichszych ale ja jestem zadowolony :wink:

Wstyd się przyznać ale kupiłem je dlatego bo wzór bieżnika mi się bardzo podobał :duh: :duh: :duh:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Ja mam Zetexy na innej marce auta , letnie już 3 sezon i są ok.Moze nie należą do najcichszych ale ja jestem zadowolony :wink:

Wstyd się przyznać ale kupiłem je dlatego bo wzór bieżnika mi się bardzo podobał :duh: :duh: :duh:

Witamy,

Super wyznanie :) :) :) :) :) O takim sposobie jeszcze nie słyszeliśmy :) Jednak jeśli chodzi o opony ze wschodu polecamy nasz artykuł pod linkiem: chińskie opony i drugi tekst: czy chińskie opony są tańsze?

Czasami oszczędzając na cenie opon później wydajemy więcej w szczególności na benzynę i na nowsze modele, gdyż te ścierają się szybciej. Zapraszamy do naszej porównywarki cen może uda się znaleźć coś taniego w tym rozmiarze:)

Rezulteo serdecznie Pozdrawia! :wink:

Wszystkie opony do BMW i najnowsze informacje ze świata opon na http://www.rezulteo-opony.pl

Śledź nas na: Facebooku oraz na Twitterze https://twitter.com/rezulteo_opony

Opublikowano

Super wyznanie :) :) :) :) :) O takim sposobie jeszcze nie słyszeliśmy :) :

A kto bogatemu zabroni :wink: :wink: :wink: :wink:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco