Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,wczoraj sprawdzalem sobie auto i zauważyłem że na maglu mam delikatny luz,tzn w tym miejscu gdzie przykręca się drązek od kierownicy.czy lekkie luzy są dopuszczlne na tym walku ?jak to jest w waszych autach ?
Opublikowano
maglownica to dość słaby punkt 3 bynajmniej przerabiałem to w pierwszej becie ogolnie ,z doswiadczenia wiem że jeśli zaczną ci sie pokazywać drgania na kierownicy dość intesywne a wykluczysz luzy wachaczy i koncowek to czeka cie regeneracja maglownicy wiec czy chodzi ci o luz na listwie czy poprostu połaczenie z maglownica na wieloklinie
Opublikowano
maglownice dosc latwo sprawdzic jesli ma luz to tak jak pisalem bedzie szarpalo kierownica wogle jesli ktos ma szerokie opony tylko ze ten luz bedzie tylko podczas jazdy na wprost bo tam sie najszybciej wyrobi listwa wiec pytanie jest takie co czojecie podczas jazdy co sie dzieje
Opublikowano
u mnie w kierownicy nic sie nie dzieje,normalnie sie prowadzi i nie ma żadnych drgan,tylko jak sie zlapie za ten wieloklin to czuć że ma luz,a rozbieral ktoś magiel ?bo widzialem na alegro zestawy naprawcze które mozna kupić,i może samemu taka regeneracje zrobić ?