Skocz do zawartości

M3 E92 WBSKG91010E397558 Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

Czy auto ma już zrobione kwity celne? Najłatwiejszy szwindel to byłby zakup tego M3 w Niemczech na firmę słup za kwotę netto.

Następnie podkładka lewego rachunku zakupu. W naszych urzędach się nie połapią od razu. A po pół roku, może po roku US dokopie się do tego, że o zapłacie Vatu ktoś zapomniał.

No i stąd np. może być ta niska cena :roll:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

Wszystkie te scenariusze mogą się ziścić. Dla mnie najbardziej podejrzana jest właśnie kwestia VAT-u i akcyzy. Dokumenty te mają być świeże, a na podstawie ich ma być wystawiona faktura VAT-MARŻA.

Pożyjemy zobaczymy. Według mnie cudów i prezentów nie ma. Gdzieś musi być przysłowiowy haczyk. Auto nie jest świeże w ogłoszeniu i pewnie już ktoś się nim interesował.

Nie rozrózniasz auta testowego od demo, więc z mojej strony zakończyłem tą niepotrzebną dyskusję. :cool2:

Ehh masz racje, zakończymy temat i żyj dalej w przekonaniu ze auta demo są super :lol:

Wracając do tematu m3, ja to auto sprawdziłbym jeszcze raz, niekoniecznie w Aso..nie ma okazji, ale tak jak napisałeś każdy sprawdza i robi jak uważa.

Temat oczywiście zakończony, szkoda tylko że nie chcesz uszanować odmiennego zdania też popartego praktyczną wiedzą i spostrzeżeniami. Ja nie twierdze, że wszystkie demo są super, ale ty z nieodpartym przekonaniem uważasz że wszystkie to na pewno szroty. Poza tym nigdzie nie napisałem, że są super, bo nie wszystkie nówki są nawet takie. Amen.

coś mnie tu się wydaje że żeby na niej zarobić musiała jeszcze coś mieć nie tak

...oczywiście, dealer+wypadek+niska cena+export to niemiecki pomysł za którym stoi wyłudzenie dużej kasy( kosztorys naprawy ) od Ubezpieczyciela a numer z podatkiem jako " wiśienka na torcie" ...

Auto jest/było własnością Kuchty, który ma zakład mechaniczny pod Krakowem, oraz kilka innych aut, teraz kupił GTRa i wiem ze chciał jej sie pozbyć, kolega Klagosz miał ja oglądać ale nie wiem czy dotarł na oględziny

z tego o wiem to kupiona jako uszkodzona w błotnik i to podobno niegroznie,

oceń moją ///M http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0

///M jak miłość

Sprzedam BMW 120d "083d, 120d E82 2011r, 520d '07 lift, 123d '08, Z4///M '08, info na http://www.fast-cars.pl