Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panie i Panowie ! Tak jak w temacie ścina mi w przedniej prawej oponie brzeg od zewnętrznej strony czy to może być wina opon czy co innego ? Jeśli macie inne teorie to co może być ? Dodam również że byłem w serwisie niedawno i nic nie powiedzieli żeby było źle w zawieszeniu .. Koła 17/225/45
Opublikowano
Geometria ok +3 +4 nie znam się na tym ale powiedział że jest ok na luzy pojadę później teraz nie miał czasu

Najpierw sie sprawdza luzy (stan zawieszenia) a potem zbieznosc (geometria niezawsze jest konieczna)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mialem to samo w e61,po wymianie drazka kierowniczego zle ustawili mi zbieznosc.Opona oczywiscie na smietnik :cry:

Po ponownym ustawieniu geometri+katy kol wszystko wrocilo do normy.

Opublikowano
NA STACJI GOŚCIU STWIERDZIŁ że wygląda na to jakby ktoś jeździł z małą ilością powietrza i co się okazało 1.9 z przodu z tabliczki wynika że powinienem mieć 2.5 bara ... strasznie dużo .. a tył nawet 3.1 czy to możliwe ?
Opublikowano
Oczywiscie, ze jak jest za malo powietrza to scina brzegi. Mi na przyklad scielo od wewnatrz . Mialem za malo powietrza. Moje opony to run flaty RE050A 19, wiec do najtanszych nie naleza :mad2:
http://fm.robsonic.org/robsonic/320d/moja.jpg