Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Masz rację mmw. Samochód np. z 2010r z przebiegiem 300tyś będzie dużo tańszy niż np z 2008r z przelotem 150tyś Nasi handlarze szybko to załapali i się do tego przystosowali w przeciwieństwie do niezmienionej mentalności Polaka kupującego. Dlatego interes się jeszcze kręci i będzie się kręcił, bo zmiana mentalności w naszym kraju nastąpi dopiero po wybuchu bomby atomowej.
  • Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko uswiadom to wszystko tym miłośnikom marki,których samochody maja najechane ogromne kilometry i w zasadzie są bez wartości na zachodzie ( celowo napisałem na zachodzie,bo w Polsce to są one dopiero dotarte).Ale taki miłośnik dodaje ciagle do niego coś nowego to lampy,to zderzaka kawałek ,to wszystkie psztyczki wlaczniki po lifcie bo ludzi sie,ze to da temu samochodowi druga młodość :duh: :mrgreen:

Niestety drugiej młodości już nie będzie bo padło ma na budziku 400 kafli :cry2: i żeby go ozlocil to nadal będzie to takie same padło...

Opublikowano
"Dodatkowe elementy" o których wspomniałeś wcale nie muszą się podobać nowemu nabywcy, a wręcz go denerwować. Ale "to co jest nieużyteczne dla jednego, jest skarbem dla drugiego", i chyba na tym to wszystko polega.
Opublikowano
Tylko uswiadom to wszystko tym miłośnikom marki,których samochody maja najechane ogromne kilometry i w zasadzie są bez wartości na zachodzie ( celowo napisałem na zachodzie,bo w Polsce to są one dopiero dotarte)

To ja ci napisze pewną historię z mojego osiedla.

BMW e46 2,0d 136ps. bardzo fajnie wyposażona, przebieg +260tyś. Ogłoszenia wystawione i na allegro i na mobile.de. Wiesz gdzie to auto poszło ? Do Hamburga 350km od mojej wioski rybackiej .

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano (edytowane)
...Wiesz gdzie to auto poszło ? Do Hamburga 350km od mojej wioski rybackiej .

a pozniej turas licznik machnal i wrocilo znow na druga strone odry :mrgreen: ,interes musi sie krecic.

...no chyba ze byl to milosnik marki a to juz wiele zmienia :norty:

a ja ci napisze pewna historie z mojego ..... zycia.

E53 3.0d 2004 rok,na budziku 196kkm.Bujalem sie z nim prawie rok zeby go sprzedac.I wiesz gdzie pojechal?.na export do Kosova bo na miejscu nikt go nie chcial ze wzgledu na kilometry przejechane.Takimi to wlasnie prawami rzadzi sie normalny cywilizowany kraj.Nikogo nie interesowalo,ze ma komfory,duza Navi,jest w swietnym stanie itd...

Edytowane przez pieczek
Opublikowano

a pozniej turas licznik machnal i wrocilo znow na druga strone odry :mrgreen: ,interes musi sie krecic.

To nie byli kupcy ze śniadą cerą, tylko normalni Niemcy w moim wieku.

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Opublikowano
Cuda się zdarzają. Jeden cud na kilka milionów, jest to możliwe i o niczym nie świadczy, wręcz nic nie zmienia.

Dokładnie, ale nie niemożliwe :wink:

Opublikowano

To nie byli kupcy ze śniadą cerą, tylko normalni Niemcy w moim wieku.

Podstawieni przez Turka.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ale politykujecie.

Legia przegrała :mad2:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale politykujecie.

Yes, yes, yes!!! :cool2: :mrgreen:

Opublikowano
ale politykujecie.

Yes, yes, yes!!! :cool2: :mrgreen:

A Łódz zniknęła z piłkarskiej mapy Polski i myślę, że nie powróci już nigdy. Yes, yes, yes :mrgreen: Ale nie powinniśmy odchodzić od tematu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A nie pomyliło Ci się coś??? Poza ŁKSem, który faktycznie w praktyce zniknął, jest jeszcze taki jeden klub, dość znany, a skoro nie wiesz jaki, toś kiepski kibic Legii. :)
Opublikowano
koniecznie widac ze potrzeba tu zalozyc jakis czat :P zawsze z tematu auta schodzi na cos innego :) a tak byloby gdzie pooplatac głupoty :)
Opublikowano

Spokojnie

Nie ma na to czasu narazie

Głowa mi pęka bo muszę akcyze i inne rzeczy opłacić a jak wiadomo żebym nie bulić nie wiadomo ile trzeba trochę pokombinować

Pomalować dwa elementy i zrobić polerkę i kilka drobnych spraw

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spokojnie

Nie ma na to czasu narazie

Głowa mi pęka bo muszę akcyze i inne rzeczy opłacić a jak wiadomo żebym nie bulić nie wiadomo ile trzeba trochę pokombinować

Pomalować dwa elementy i zrobić polerkę i kilka drobnych spraw

Z tych kilku drobnych spraw zaraz sie zrobi 15tysi znając życie ... Jeżeli zaniedbaną nabyłeś a to zły znak na przyszłość ...

Opublikowano
tylko pasty TEMPO NIE UZYWAJ :) zrob detailing pełny z dobrą powłoką moze CQ albo chociaz porzadny wosk na wierzch ;) pod wosk dodo juice pre-wax cleaner. do srodka poor boy natural look i bedzie inne auto :)
Opublikowano

Hipek wreszcie :cool2: :cool2:

Chwal się czem prędzej.

Kupiłeś w Pl czy w D??