Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na początku chciałbym sie przywitać bo jestem nowy :)

Mam nadzieje że znajdę tu czego potrzebuje na tym forum bo mam parę pytań ? :think:

i tez podziale się jakimiś doświadczeniami z wami z codzienna eksploatacją plusami i minusami :wink:

Tak jak widać na obrazku do wczoraj miałem bmw 530d ale jednym słowem za dużo sie psuła i pozbyłem się w piz..... Obecnie przeskoczyłem na 330d troche już wytarta hehe

ale narazie jedzie

http://imageshack.us/a/img707/1444/d7qk.jpg

moje wcześniejsze maszyny do przenoszenia się z punktu A DO B

SĄ TU

http://www.polskajazda.pl/Account/Vehicles

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witamy, tutaj załóż sobie galerię:

viewforum.php?f=159

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

to delikatnie uwstecznileś się

przeszedłeś z 218KM na 184KM :mad2:

mimo wszystko co 3L to 3 ale ja bym chyba tego nie zrobił

ostatnio niemal przeszedłem droge w drugą stronę... pojawilo sie e60 i tak rozmyslam czy nie sprzedać tej 3 bo zaczyna być rzadko używana a nie dlatego że się sypie po prostu nie ma mam potrzeby jeździć ehhh

Opublikowano
ja wiem czy się uwsteczniłem w tamtej piątce wszystko się psuło co chwile na sam koniec zawieszenie to samo regulujące padło :? i tarłem [BAD] po ziemi stwierdziłem że nie ma sensu wchodzić w koszty i tak nie lubiłem tego samochodu ,poza tym kombi juz nie było mi potrzebne a miałem nie za ciekawy budżet bo sprzedałem piątke za cene złomu hehe i kolega mechanik zadzwonił mówi mam taką czarną trójke za 2300funa mówie biorę , też nie jest super stan ale na pewno lepszy mechanicznie niż tamten dalej nie wnikam
Opublikowano
ja wiem czy się uwsteczniłem w tamtej piątce wszystko się psuło co chwile na sam koniec zawieszenie to samo regulujące padło :? i tarłem [bAD] po ziemi stwierdziłem że nie ma sensu wchodzić w koszty i tak nie lubiłem tego samochodu ,poza tym kombi juz nie było mi potrzebne a miałem nie za ciekawy budżet bo sprzedałem piątke za cene złomu hehe i kolega mechanik zadzwonił mówi mam taką czarną trójke za 2300funa mówie biorę , też nie jest super stan ale na pewno lepszy mechanicznie niż tamten dalej nie wnikam

to faktycznie trafiłeś na zajechanego trupa

ale i tak podziwiam że pozostałes przy bmw, nie wiem czy ja bym się nie zniechęcił

ale wiem że jak wydasz $$ na zdrowe bmw to będzie to auto sprawiało radość z jazdy

mi w e60 bardzo fajnie się jeździ ale już od zakupu musimy włożyć w niego min 2kzł żeby było zrobione to co powinno

drążek,tuleje pływające z przodu, jakas z tyłu,sterownik świec, podgrzewacz wody, guma na wale, świece,podgrzewane spryskiwacze,

filtry,oleje,płyny.... za to e46 mam na tip top gdzie przy 245kkm nie bierze mi oleju 0w40

Opublikowano
Pewnie ze względu chociażby na dodatkowe koszty części i napraw :) .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Właśnie, 3 są bardziej wyczywalnei nie ważne jakiej generacji, piątka zawsze będzie bardziej skierowana do komfortu, trojka do sportu....

Ale przesiadka z e60 na e46 hmmm duża zmiana ........nie lepiej było cofnąć się do e39????

PZDR>

Opublikowano

Żeby nie mieć problemow z autem trzeba by się cofnąć do e28 albo e30....

Nie bardzo rozumiem co znaczy "uwstecznić się" Kolega wybrał dla nie niego lepszą opcję czyli chyba jednak wykonał postęp. Dziwna, ale prawidłowa reakcja, oczywiście dziwna w świecie gdzie wszyscy robią wszystko "na pokaz"