Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem kupić F20 aby sobie nim latać do pracy . I się zacząłem zastanawiać czy F20 nie jest postrzegana jako typowo kobiecy samochód ?

Nie to żeby było to dla mnie ważne - ja się idealnie czuje w "jedyneczce" ale interesuje mnie opinia forumowiczów.Co myślicie ?

Opublikowano

Według mnie sam pomysł zadawania takiego pytania jest co najmniej dyskusyjny ;) ja nie mam problemu z tym co ludzie powiedzą i kupuje to co mi się podoba a nie ludziom... skoro się dobrze z tym czujesz to bierz... bądź sobą, nie stwarzaj pozorów. Ale skoro chcesz wiedzieć to dla mnie jedynka jest jak najbardziej OK...

Wysłane z mojego Q10

Opublikowano

Kup z silnikiem 3.0 i w M-Pakiecie to na pewno nie będzie to kobiecy samochód :norty:

Dla mnie jest jak najbardziej ok:)

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
Wg mnie kształt ma taki damski ale myślę, że facet w takim autku może być bardzo pociągający dla kobiety :D hehehe
Opublikowano
Chciałem kupić F20 aby sobie nim latać do pracy . I się zacząłem zastanawiać czy F20 nie jest postrzegana jako typowo kobiecy samochód ?

Nie to żeby było to dla mnie ważne - ja się idealnie czuje w "jedyneczce" ale interesuje mnie opinia forumowiczów.Co myślicie ?

Ale chyba istotniejsze jest to, czy Ty masz z tym problem :)

Ja uważam, ze to typowo kobiece autko ...

v40 -> s60 -> s40 -> s60 -> wrx -> e90 ->A6
Opublikowano

Ale chyba istotniejsze jest to, czy Ty masz z tym problem :)

Ja uważam, ze to typowo kobiece autko ...

osobiscie znam 3 kobiety smigajace własnie a6 3.0tdi w kombi :P i tak powinno byc kobieta powinna jezdzic duzym autem a meżczyzna małym ale z pazurem....

Opublikowano

Golf... jest kobiecy, Astra... jest kobieca, Meganka... typowo babska.

Jedynka, z tył napędem, pozycją fotela kierowcy daleko za przednią osią jak w gokarcie jest według mnie typowym męskim samochodem.

W porównaniu do innych, którzy nawet reklamują się już jako samochody rodzinne albo miejskie na zakupy...

Opublikowano

zgadzam się z przedmówcą

dodatkowo wszystko chodzi ciężko: kierownica, sprzęgło, o wstecznym biegu nie wspomnę. Poza tym twardo, warczy ....ale moje córy są zachwycone z uwagi na przeciążenia w porównaniu z rodzinnym vanem :-)

Opublikowano
Na pewno nie jest to damskie auto, aczkolwiek pod względem wrażeń z jazdy nieco złagodniało w porównaniu z E87. Ważne, że Tobie się podoba :)