Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wychodziły ale wygląda to słabo.
sprzedam części do bmw M5 03.2007r.
Opublikowano
U mnie takie siedza i sie wlasnie zastanawialem po co ktos mial zmieniac drewno na srebrne. Ale gdzies juz widzialem na google taką opcje. A jak wyglada ? kwestia przyzwyczajenia.
Opublikowano
Do kompletu prawie w każdym e60 automat jest srebrna gałka.
sprzedam części do bmw M5 03.2007r.
Opublikowano
Chyba zastanowie sie nad zmianą listew drzwi n drewno. ok dzieki za odpowiedzi . Pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Ja mam również konsolę z drewnem szlachetnym, a listwy na drzwiach i gałka skrzyni są srebrne. Co do wyglądu kwestia gustu, mi nie przeszkadza. Co prawda, też świeżo po zakupie jestem i się nad tym zastanawiałem czy tak auto wyszło w oryginale.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem czy jest możliwe, żeby listwy w drzwiach fabrycznie były inne niż na desce. Takiego cudaka nie widziałem jeszcze, pewnie dlatego, że fabryka takich cudaków nie wypuszczała. :)
Opublikowano
Nie ma takiej możliwości. Boczki są z innego auta. Widać srebrne są tańsze od drewna. Tak samo jak z przodu jest czarna skóra to z tyłu też czarna nie beż.
Opublikowano
Też mam wrażenie, jakby ktoś zmienił po prostu tylko listwy na boczkach. Co prawda próbowałem znaleźc same listwy na boczki drewniane na aledrogo, ale są tylko same chromy... Może w aucie, aż tak to połączenie się nie gryzie, ale jednak wolałbym tak jak wyszło w oryginale.
Opublikowano
Ja mam u siebie drewno na konsoli i desce, a boczki chrom. Pakiet individual. Raczej nikt nic nie zmieniał

z pozdrowieniami

bArT

Matematyka to nie ma technika, moja tematyka matematyki nie dotyka. / k44

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A daj siedem ostatnich numeru VIN, zobaczymy jak to w wyposażeniu jest ujęte.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wg VIN Twoje auto nie ma nic wspólnego z Individualem, ale faktycznie masz drewno tylko na desce i konsoli. Wprawdzie w numeru VIN to nie wynika ale po symbolu Twojego drewna wygooglowałem jak to powinno wyglądać.

http://members.roadfly.org/r_mak/Dsc00215a.jpg

Opublikowano

tak, dokładnie tak to wygląda. Sprawdziłem papiery auta i z tym indywidualizmem to faktycznie się zagalopowałem,

dzięki

PS. reasumując na temat, zapędy zgadywaczy, że to jakieś samoróbki można wsadzić między bajki.

z pozdrowieniami

bArT

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie, sam się zapędziłem z oceną, że takiego czegoś nie było, a jednak było. :)
Opublikowano
rozumiem, że Individudal to wszytko to, co nie znajduje się na liście do wyboru przedstawionej przez BMW?

z pozdrowieniami

bArT

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tu nie chodzi o to. Individual to nietypowe kolory lakieru, tapicerki itd. oraz ich dowolne zestawienia. Niestandardowa konfiguracja kwestii wizualnych po prostu.
Opublikowano
Mój vin b148820 i środek tzn konsola i listwy na boczkach mam identyczne. Dobrze wiedzieć że to nie żadne dokladki poprzedniego właściciela tylko tak faktycznie wyjechało auto z fabryki.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No dokładnie. Masz to samo co kolega wyżej czyli drewno szlachetne typ "435 WOOD TRIM".